Laatste alarmering:
Datum 08|12 Tijd 21:05:42 Pac-alarm Handelsweg Bunschoten-spakenburg 090432 Prio Hoog Eenheid | Brandweer Bunschoten (Korps Alarm)
maandag 10 december 2018
TOP NIEUWS

GISTEREN 09|12

BUNSCHOTEN - Op zondag 9 december is er rond 12:30 uur een waterlekkage ontstaan op het industrieterrein Haarbrug-Zuid in Bunschoten. Door de lekkage kunnen bedrijven tijdelijk zonder water zitten of last hebben van bruin water.

 

Vitens kwam ter plaatse om de storing te verhelpen. De verwachting is dat de storing rond 15:15 uur verholpen is. Niet alle bedrijven hebben last van de storing, zo worden bij wasstraat Bling Bling nog gewoon auto's gewassen. Op de plek van de lekkage is weinig schade door het ontsnapte water.

ZATERDAG 08|12

BUNSCHOTEN - Op zaterdag 8 december kreeg de brandweer rond 20:30 uur een melding van een schoorsteenbrand op de Dorpsstraat in Bunschoten.

 

Het duurde enige tijd voordat de brandweer de locatie gevonden had. Met behulp van een hoogwerker kon de brand geblust worden. Ook de burgermeester kwam kijken bij de brand.

1/1

VRIJDAG 07|12

HOOGLAND - Afgelopen nacht, rond 2:20 uur, werden agenten naar de Bunschoterstraat in Hoogland gestuurd, alwaar de een auto over de kop was gegaan en in brand stond. Ter plaatse zagen agenten dat de bestuurster, een 23-jarige Amersfoortse, zelf al uit het brandende voertuig was geklommen, waarna ze haar verder in veiligheid brachten.


Vanwege mogelijk beenletsel werd zij overgebracht naar het ziekenhuis, waar direct bloed van haar werd afgenomen, omdat de verdenking bestond dat de vrouw onder invloed van drugs had gereden. Daarnaast bleek dat zij met een ongeldig verklaard rijbewijs ...

1/1

DONDERDAG 06|12

NEDERLAND - Op verzoek van de politie en het Openbaar Ministerie (OM) zijn vier Poolse webshops uit de lucht gehaald die illegaal vuurwerk verkochten. Via de webshops zijn de afgelopen jaren vele duizenden pakketten met levensgevaarlijk vuurwerk naar Nederland verstuurd. De afgelopen weken zijn honderden pakketten bij de kopers in beslag genomen.


Toenemende handel
Politie en OM zien de afgelopen jaren een toenemende handel van zwaar, illegaal vuurwerk via internet. De webshops uit Polen bieden het vuurwerk te koop aan, waarna het via postpakketten naar Nederland en andere Europese landen ...

1/1

DONDERDAG 06|12

NEDERLAND - Drones zijn op afstand bestuurde, onbemande vliegtuigen of helikopters. De populariteit van drones groeit snel. Drones delen het luchtruim met andere luchtvaartuigen. Als een vliegtuig botst met een drone, kan het verongelukken. Ook mensen op de grond kunnen gewond raken door een ongeluk met een drone. De overheid wil ongelukken met drones zo veel mogelijk voorkomen. Zowel in de lucht als op de grond. Voor een bestuurder van een drone gelden daarom regels. Een drone mag bijvoorbeeld niet hoger dan 120 meter vliegen.

 

De overheid stelt eisen aan hobby drones
Als u ...

DINSDAG 04|12

BAARN - Het Openbaar Ministerie heeft vandaag tot drie jaar cel geëist tegen drie mannen uit Baarn, in de leeftijd van 26, 27 en 30 jaar. Zij worden er van verdacht twee vrouwen te hebben uitgebuit door hen langere tijd te prostitueren. De officier van justitie verwijt hen zichzelf te hebben verrijkt door de kwetsbare slachtoffers schaamteloos als gebruiksvoorwerp in te zetten. Dit heeft bij de vrouwen tot blijvende mentale en fysieke schade geleid.

 

Na een anonieme melding ontdekte de politie in december 2016 de twee vrouwen in een slaapkamer in een woning in Baarn. Ze sliepen ...

DONDERDAG 29|11

NEDERLAND - De politie waarschuwt consumenten om vooral geen spullen te bestellen via de website www.coolblue-deals.com. Achter de website zitten oplichters die mensen geld afhandig proberen te maken. Bestelde spullen worden niet afgeleverd. Hoeveel mensen er zijn ingestonken, is niet bekend.

 

De 'december-nepshops' zijn professioneel ogende webshops, die veel moeilijker te herkennen zijn dan 'gewone' nepshops. Vaak zijn ze voorzien van een KvK-nummer, een echt adres, een iDEAL-logo en een keurmerk.

 

Het advies van de politie: Controleer voor bestelling altijd of je de ...

Agenda

Zaterdag 14 september

10:00
Hoogezand
 

Headlines