Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 20:24:36 Bunschoten-spakenburg 128980 Prio Hoog Eenheid | Ambulance 09-149 (RAVU) Utrecht
dinsdag 20 november 2018
1/1
TOP NIEUWS

VANDAAG 20|11

ARNHEM - In de nacht van maandag op dinsdag kregen de politie een anonieme melding binnen. Er zou in de vroege ochtend een grote hoeveelheid hennepstekjes vervoerd zou worden vanaf een woning in Arnhem. Daarop werd besloten om de betreffende woning de hele ochtend in de gaten te houden.


En dit bleek niet voor niets: tegen 11.00 uur zagen agenten hoe meerdere mannen dozen uit de woning droegen en in een voertuig laadden. Nadat het voertuig vertrokken was, zijn agenten met meerdere eenheden opgereden en hebben het voertuig staande gehouden.


In de kofferbak troffen ze 350 hennepstekjes ...

VANDAAG 20|11

HARDERWIJK - Op de Lorentzstraat in Harderwijk is dinsdagmorgen rond 11.30 uur een ongeval gebeurd tussen een bestelbus en een personenauto met aanhangwagen. De bus is hierbij over de kop geslagen maar kwam toch weer op vier wielen terecht.

 

De auto en de bus hebben elkaar eerst geraakt en vervolgens is het busje tegen de rand van de middenberm gekomen en over de kop geslagen. De personenauto met aanhangwagen is gaan tollen. Beide bestuurders zijn gecontroleerd door het ambulancepersoneel maar niemand raakte gewond. De weg is enige tijd afgesloten geweest. Beide voertuigen waren ...

VANDAAG 20|11

DEDEMSVAART - Een fietsster is dinsdagochtend in Dedemsvaart gewond geraakt bij een aanrijding met een automobilist. Het ongeluk gebeurde rond 11.15 uur op de kruising Sportlaan-Hoofdvaart.

 

De gewonde vrouw is met onbekend letsel overgebracht naar het ziekenhuis. Hoe het ongeluk precies is gebeurd, is niet duidelijk. De fiets van het slachtoffer raakte licht beschadigd. De politie deed ter plaatse onderzoek naar de toedracht van het incident.

1/1

VANDAAG 20|11

AMERSFOORT - Maandagmiddag omstreeks 13.15 uur kreeg de politie een heterdaad diefstal melding op de Maanlander in Amersfoort. Twee mannen zouden meerdere Iphones gestolen hebben vanuit een telefoonwinkel aldaar.

 

De winkelmedewerker zat achter de verdachten en gaf aan de agenten door waar ze naar toe renden. Op de Rondweg-Noord kon de politie de auto waarin de verdachten weg wilden rijden klem rijden en werden er drie verdachten aangehouden.

 

Omdat het vermoeden bestaat dat deze mannen landelijk actief zijn met het plegen van dergelijke diefstallen doet de recherche hier ...

1/1

VANDAAG 20|11

BARNEVELD - De boer uit Barneveld die maandagavond werd gezocht, is dood gevonden. De politie gaat niet uit van een misdrijf of ongeval.

 

De oudere man werd sinds maandagmiddag vermist. Na een lange zoektocht door de politie en brandweer werd zijn lichaam rond middernacht aangetroffen.

 

Volgens een buurtbewoonster lag de dode man in de gierput op zijn boerderij.

 

Zie ook:

...

VANDAAG 20|11

BARNEVELD - Op een boerderij in het buitengebied van Barneveld wordt gezocht naar een oudere man. Hij wordt sinds maandagmiddag vermist.

 

Politiemensen en brandweerlieden uit De Valk, Barneveld en Kootwijkerbroek zijn aanwezig op de Barnseweg om te helpen met zoeken. Daarbij wordt ook een drone ingezet van de Whats App groep uit Kootwijkerbroek/Stroe.

 

Het is niet bekend onder welke omstandigheden de man is verdwenen. Er zijn geen signalen dat de man zichzelf iets aan zou kunnen doen. 

1/1

GISTEREN 19|11

BARNEVELD - Wonen in Bloemendal! Kom naar de inloopavond op 22 november 2018 van 19.00 tot 21.00 uur in het Integraal Kindcentrum Juliana aan de Wethouder Rebellaan 124 in Barneveld.

De gemeente Barneveld ontwikkelt in de periode 2020-2030 de nieuwe woonwijk Bloemendal. In deze nieuwste woonwijk van Barneveld worden in totaal zo’n 1550 woningen gerealiseerd. Bloemendal wordt een groene, duurzame wijk waarbij toekomstige bewoners én omwonenden meedenken en meepraten over de opzet van de wijk. Een wijk van en voor Barnevelders – voor nu, maar zeker ook voor de toekomst.

De bouw van
...

GISTEREN 19|11

EMMEN - Op vrijdag 16 november tussen 18.15 uur en 19.15 uur heeft er een woninginbraak aan de Bargerholt te Emmen plaats gevonden. Dader(s) zijn binnen gekomen via het inslaan van een ruit op de eerste etage. Deze was te bereiken via het platte dak. De bovenetage is doorzocht en er zijn sieraden weggenomen.


Heeft u afgelopen vrijdag tussen 18.15 uur en 19.15 uur verdachte personen/voertuigen gezien, dan zou de politie graag met u in contact komen via 0900-8844.

 

Voorkom inbraak

De kans op woninginbraken kunt u verkleinen door een bewakingscamera, elektronische beveiliging en ...

ZONDAG 18|11

LAREN - De politie heeft op zaterdagavond 17 november in Laren twee jongens van 15 en 17 jaar uit Lochem aangehouden. Zij worden verdacht van een poging tot beroving. Op aanwijzen van de slachtoffers en alerte getuigen, konden agenten het tweetal in de kraag vatten.

 

Een 56-jarige man uit Laren had die avond geld gepind aan de Huenderstraat in zijn woonplaats. Toen hij klaar was, werd hij aangesproken door twee onbekenden met bivakmutsen op. Ze eisten geld. Toen het slachtoffer besloot zijn geld niet af te geven, ontstond er een schermutseling. Ook de vrouw van het slachtoffer, ...

Meer artikelen