Bedrijfsbus in brand aan de Dopperstraat in Bunschoten, buurtbewoners schrikken wakker van knal
Redactie brand 0 reactie(s) wo 12 oktober 2022, 5:40

Bedrijfsbus in brand aan de Dopperstraat in Bunschoten, buurtbewoners schrikken wakker van knal

Laatste update: 4 maanden geleden

BUNSCHOTEN – Op woensdag 12 oktober omstreeks 3:55 uur was een enorme knal te horen in de Dopperstraat en omliggende straten in Bunschoten. Meerdere buurtbewoners zijn wakker geschrokken van de knal. Daarnaast hoorden buurtbewoners een scooter hard wegrijden. Enkele buurtbewoners gingen naar buiten zagen een bedrijfswagen in brand staan. De brandweer werd gebeld door meerdere buurtbewoners.

De brandweer werd met spoed opgeroepen. Bij aankomst bleek de voorkant van de bestelwagen in brand te staan. Brandweerlieden hebben de brand geblust. Enige tijd zorgde de brand voor een flinke rookontwikkeling. De bus heeft vooral veel schade opgelopen aan de voorkant. Gereedschap in de bus is bespaart gebleven. Met een mogelijke leenbus zal de brand dus weinig gevolgen hebben voor de dienstverlening van het desbetreffende bedrijf.

Ongeveer drie meter vanaf bestelwagen werd een fles wasbenzine aangetroffen. De brand is dus hoogstwaarschijnlijk ontstaan door brandstichting. Hierop heeft de brandweer besloten om ook de politie te laten komen. Agenten zijn in gesprek gegaan met de eigenaar van de bestelbus en buurtbewoners. Mensen die meer weten over de oorzaak van de brand, kunnen contact opnemen met de politie.

Deel dit artikel

Locatie

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Bunschoten

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Bunschoten
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Liever geen cookies voor gepersonaliseerde advertenties? Ga naar onze Privacy pagina en pas je keuze aan.