Logo 112Bunschoten

Redactie misdaad 0 reactie(s) do 06 juli 2023, 16:35

Beschoten hond in Bunschoten is buiten levensgevaar, politie zoekt getuigen

BUNSCHOTEN – Wie schoot er met een pistool op een hond toen deze met zijn baasje in Bunschoten-Spakenburg liep? Na de schietpartij van woensdagavond is dat de belangrijkste vraag in het lopende politieonderzoek.

Kogelgat

Bij de auto, waarin de hondeneigenaar het dier had gelegd na de schietpartij, is een kogelgat te zien. De politie kon hierover niets zeggen. Zij zeggen dat er geschoten is toen de hond werd uitgelaten.

De hond is overgebracht naar een dierenarts voor verdere behandeling, maar lijkt op dit moment buiten levensgevaar. De politie is druk met het onderzoek en kan de hulp van het publiek goed gebruiken.

Tips?

Om helder te krijgen wat er precies is gebeurd, is de politie op zoek naar getuigen. Heeft u iets gezien of weet u meer? Of heeft u camerabeelden zoals bijvoorbeeld ring deurbel camera waarop iets verdachts te zien is? Informatie en beelden kunt u delen via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

112 Bunschoten

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Bunschoten lees je in onze categorie 112 Nieuws Bunschoten. Alle 112 alarmeringen uit Bunschoten kan je live volgen via 112 meldingen Bunschoten.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Bunschoten

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Bunschoten
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.