Redactie overig 0 reactie(s) ma 31 januari 2022, 17:42

Bouwvakker in Bunschoten wordt onwel tijdens mixen van bouwmateriaal

Laatste update: 1 jaar geleden

BUNSCHOTEN – Op maandag 31 januari rond 15:55 uur was een man onwel geworden tijdens het mixen van bouwmaterialen in een woning aan de Visserssteeg in Bunschoten. Het betrof een bouwmateriaal voor renoveren van steenachtige ondergronden. De brandweer, ambulance en politie werd ingezet. Brandweerlieden hebben onderzoek gedaan naar het gebruikte materiaal. Ook werd overlegd met de Officier van Dienst (OVD) die later ook ter plaatse is gekomen.

Het slachtoffer werd nagekeken door de ambulancedienst. Ook werd gebruikte bouwmateriaal bekeken door de ambulancedienst. Door de ambulancedienst zal het slachtoffer naar huis gebracht worden. Mogelijk was de man onwel geworden door verkeerd gebruik van het materiaal ‘Bouwmaat Renovatie vloeivloer 25 kg’. Op het veiligheidsblad van het gebruikte materiaal die online te vinden is, wordt ook een oproep gedaan om inademing van de stof te voorkomen. Daarnaast wordt aangegeven dat de stof kan zorgen voor ernstig oogletsel, huidirritatie, irritatie van de luchtwegen en allergische huidreactie.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Bunschoten

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Bunschoten
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Liever geen cookies voor gepersonaliseerde advertenties? Ga naar onze Privacy pagina en pas je keuze aan.