Logo 112Bunschoten

Redactie brand 0 reactie(s) wo 21 juni 2023, 17:22

Brand in dak van woning in Busnchoten-Spakenburg, brandweer redt huisdier

BUNSCHOTEN-SPAKENBURG – Woensdagmiddag 21 juni rond 16.45 uur was brand ontstaan in een woning aan de Aak in Bunschoten-Spakenburg.

De brandweer werd gealarmeerd voor een brand op een zolder. Meerdere brandweer eenheden, waaronder de ladderwagen van Amersfoort kwamen ter plaatse. De brandweer wist het vuur snel te blussen maar kon de flinke schade niet voorkomen. In de woning waren diverse huisdieren aanwezig, de brandweer heeft uit de woning een hamsterkooi gehaald. Brandweerlieden zijn druk bezig met het verzorgen van het diertje. Om toegang te krijgen tot de portiekwoning werd de voordeur geforceerd. 

Hoe de brand heeft kunnen ontstaan, is niet bekend. Bij de brand kwam veel rook vrij. Het incident trok bekijks bij omwonenden. 

112 Bunschoten

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een brand in Bunschoten lees je in onze categorie 112 Nieuws Bunschoten. Alle 112 alarmeringen uit Bunschoten kan je live volgen via 112 meldingen Bunschoten.

Locatie

112 Melding

16:44:25 21-06-23 P 1 BR woning Aak Bunschoten-Spakenburg 090431 Monitorcode Brandweer Regionaal Utrecht

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Bunschoten

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Bunschoten
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.