Redactie brand 0 reactie(s) zo 24 oktober 2021, 3:34

Brandweer blust brand in ondergrondse container aan het Schansplein in Bunschoten

Laatste update: 1 jaar geleden

BUNSCHOTEN – In de nacht van zaterdag op zondag 24 oktober, rond 1:15 uur was brand ontstaan in een ondergrondse container aan het Schansplein in Bunschoten. Het betrof een papiercontainer. Een voorbijganger zag een rookontwikkeling en heeft contact opgenomen met de brandweer. Opmerkelijk was dat de zijkant van de container al open was gemaakt voor aankomst van de brandweer. Deze zijkant is enkel te openen met een sleutel.

Brandweerlieden hebben de ondergrondse container vol laten lopen met water en blusschuim. Enige tijd zorgde de brand voor een forse rookontwikkeling. Het duurde enige tijd tot de brand uit was. Naast de container lag een verpakking van zwaar vuurwerk namelijk een Cobra 6. Mogelijk was de brand ontstaan door vuurwerk.

Enkele meters verder op Suisweg lag een container midden op de weg. Deze container is door een onbekende oorzaak zwaar beschadigd geraakt.

Deel dit artikel

Locatie

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Bunschoten

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Bunschoten
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Liever geen cookies voor gepersonaliseerde advertenties? Ga naar onze Privacy pagina en pas je keuze aan.