Logo 112Bunschoten

Redactie ongeval 0 reactie(s) ma 05 juni 2023, 16:07

Fietser naar het ziekenhuis na aanrijding met personenauto in Bunschoten

BUNSCHOTEN – Een fietser is vanmiddag op de Graafjes met kruising Groen van Prinsterersingel in Bunschoten-Spakenburg aangereden door een personenauto. De 112melding kwam om 12:46 uur binnen bij de hulpdiensten.

De fietser werd door een personenauto aangereden op de kruising. De man raakte gewond en moest per ambulance naar het ziekenhuis.

De automobiliste kwam vanaf de Kuyperstraat en wilde de straat oversteken, ondanks de vrouw nog goed keek zag ze de fietser over het hoofd waarna de botsing ontstond.

De politie heeft een getuigen verklaring opgenomen waarna de bestuurder van de personenauto met vervolg kon.

112 Bunschoten

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een ongeval in Bunschoten lees je in onze categorie 112 Nieuws Bunschoten. Alle 112 alarmeringen uit Bunschoten kan je live volgen via 112 meldingen Bunschoten.

Locatie

112 Melding

12:46:11 05-06-23 Aanrijding letsel de Graafjes Groen van Prinsterersingel Bunschoten-Spakenburg Politie Utrecht (Persinfo)

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Bunschoten

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Bunschoten
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.