Redactie brand 0 reactie(s) zo 04 september 2022, 8:39

Flinke rookontwikkeling bij keukenbrand in Bunschoten, bewoners nagekeken in ambulance

Laatste update: 5 maanden geleden

BUNSCHOTEN – Op zondag 4 september omstreeks 7.20 uur is brand ontstaan in een woning aan de Bunschoter Veenkamp in Bunschoten. Het betrof een brand in de keuken. In de woning was een flinke rookontwikkeling. Rookmelders gingen af in de woning. Bij aankomst van de brandweer stonden de bewoners al buiten op een veilige afstand. Daarnaast waren meerdere bewoners van omliggende woningen naar buiten gekomen in hun nachtkleding. De bewoners werden opgevangen door de politie.

Brandweerlieden hebben de brand geblust in de keuken. Daarnaast hebben ze sloopwerkzaamheden gedaan om te controleren of de brand goed uit was. Onder andere de afzuiger werd losgemaakt en naar buiten gebracht. De woning heeft forse brand, rook en waterschade opgelopen door de brand.

De brandweer heeft de woning geventileerd om zo de rook te verdrijven. Aanwezige bewoners hadden mogelijk rook ingeademd. Voor de bewoners werd daarom een ambulance opgeroepen. De bewoners werden nagekeken in de ambulance. Hoe de brand precies heeft kunnen ontstaan, is onbekend.

Deel dit artikel

112 Melding

07:21:13 04-09-22 P 1 BR woning (keuken) Bunschoter Veenkamp Bunschoten-Spakenburg 090431 Monitorcode Brandweer Regionaal Utrecht

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Bunschoten

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Bunschoten
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Liever geen cookies voor gepersonaliseerde advertenties? Ga naar onze Privacy pagina en pas je keuze aan.