Redactie overig 0 reactie(s) vr 02 december 2022, 10:26

Geweldsincident in studio van lokale omroep Bunschoten-Spakenburg

Laatste update: 2 maanden geleden

BUNSCHOTEN-SPAKENBURG – Vrijdagmorgen 2 december is bekendgemaakt dat in de studio van de Lokale omroep Spakenburg aan de Bikkersweg in Bunschoten-Spakenburg een geweldsincident heeft plaatsgevonden.

Afgelopen woensdagavond hebben in de studio opnames plaatsgevonden voor het voetbalprogramma Buutespel. Na de opnames waren twee medewerkers nog aan het werk om het programma uitzendklaar maken. Plotseling kwam een man de studio binnenlopen. De desbetreffende man werd begroet door de nog twee aanwezigen medewerkers.

Plotseling begon de man te schreeuwen en sloeg een van de medewerkers op zijn oog. De medewerkers van de lokale omroep zijn flink geschrokken door het incident. Aanleiding schijnt gebeurtenis in het verleden te zijn. Volgens de omroep heeft het incident veel impact en hebben ze aangifte gedaan bij de politie. Ze geven aan dat in principe altijd iedereen welkom was in de studio, maar dat het nu niet meer mogelijk is. De deuren zullen nu op slot gaan tijdens opnames.

Foto’s : AS Media

20221202100246.jpg 20221202100247.jpg

Deel dit artikel

Locatie

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Bunschoten

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Bunschoten
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Liever geen cookies voor gepersonaliseerde advertenties? Ga naar onze Privacy pagina en pas je keuze aan.