Redactie 112 0 reactie(s) wo 15 september 2021, 18:39

Gewonde arbeidsmigrant houdt hulpdiensten bezig in Bunschoten

Laatste update: 1 jaar geleden

BUNSCHOTEN – Op woensdagmiddag 15 september rond 17:20 uur was een man gewond geraakt op de Schouw in Bunschoten. Het slachtoffer had een flinke verdikking bij zijn oog. Voor het slachtoffer werd een ambulance opgeroepen. Ook twee politiewagens werden met spoed opgeroepen.

Tegen een getuige heeft het slachtoffer verteld dat hij mishandeld was. Een getuigen vertelde dat het slachtoffer van zijn fiets was gevallen. Ook de hulpdiensten gaan uit van het laatste verhaal. Het slachtoffer was een arbeidsmigrant. Dit zorgde voor een taalbarrière. Een vrouw heeft geholpen met de communicatie tussen de hulpdiensten en het slachtoffer.

Het slachtoffer was flink onder invloed en kon nauwelijks op zijn benen staan. Door het ambulancepersoneel werd het slachtoffer nagekeken. Uiteindelijk werd besloten om het slachtoffer niet mee te nemen naar het ziekenhuis. Hij kreeg een wekadvies en de opdracht om morgen een afspraak bij de huisarts te maken voor een tetanus prik.

Meerdere keren wilde het slachtoffer niet luisteren naar aanwijzingen van de politie. Bij de agenten was uiteindelijk de grens bereikt. Hij werd vastgepakt en in de politieauto gestopt. Of het een aanhouding betreft is niet bekend. Mogelijk wordt het slachtoffer enkel naar huis gebracht. Het incident trok bekijks van mensen uit de buurt.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Bunschoten

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Bunschoten
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Liever geen cookies voor gepersonaliseerde advertenties? Ga naar onze Privacy pagina en pas je keuze aan.