Logo 112Bunschoten

Redactie misdaad 0 reactie(s) wo 05 juli 2023, 22:11

Hond geraakt bij schietincident in Bunschoten-Spakenburg

Laatst bijgewerkt: woensdag 5 jul 2023 om 22:57 uur

BUNSCHOTEN-SPAKENBURG – Woensdagavond 5 juli rond 21.45 uur is een herdershond geraakt bij een schietincident in Bunschoten-Spakenburg. De hond was daarna in zo’n kritieke toestand dat agenten de komst van de dierenambulance niet meer wilden afwachten. Een hondengeleider van de politie is met de herdershond achterin de auto naar de dichtstbijzijnde dierenarts geracet.

Volgens de politie is er niet op de auto geschoten. Op de Groeneweg is door een onbekende op de hond geschoten. De baasjes hebben de gewonden hond in de auto gelegd en zijn naar de Westdijk gereden waar uiteindelijk de 112melding werd gedaan van het schietincident.

Er is nog niemand aangehouden en voor zover bekend zijn er ook geen menselijke gewonden. Buurtbewoners reageren geschrokken.

112 Bunschoten

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Bunschoten lees je in onze categorie 112 Nieuws Bunschoten. Alle 112 alarmeringen uit Bunschoten kan je live volgen via 112 meldingen Bunschoten.

112 Melding

21:45:41 05-07-23 Schietincident Westdijk Bunschoten-Spakenburg Politie Utrecht (Voorlichting)

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Bunschoten

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Bunschoten
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.