Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 03:41:47 Bunschoten-spakenburg 108972 Prio Hoog Eenheid | Ambulance 09-132

Ambulance 09-132

dinsdag 15 oktober 2019
1/1
TOP NIEUWS

GISTEREN 14|10

NEDERLAND - Het kabinet wil dat geweld tegen politie en hulpverleners altijd moet worden bestraft met een celstraf. Dat blijkt uit een wetsvoorstel van de ministers Dekker (voor Rechtsbescherming) en Grapperhaus (Justitie en Veiligheid). 'Dit is een belangrijke steun in de rug van alle politiemensen', zegt Ruud Verkuijlen, programmamanager geweld tegen politieambtenaren.


'Politiemensen zijn stuk voor stuk professionals', zegt Verkuijlen, 'werkzaam op straat voor de veiligheid van anderen, die hun werk zo goed mogelijk willen doen. Agressie en geweld horen daar niet bij. Wanneer daarvoor ...

1/1

ZONDAG 13|10

Sinds enkele dagen gaat er een nieuwe oplichting over het internet. Een zogenaamde winactie van 'Freebie Centraal' verzamelde met een deel en like actie van een Jeep Cherokee in minder dan één dag meer dan 141.000 reacties, 154.000 deelacties en 52.000 likes in Nederland en België. Maar als je een beetje je verstand gebruikt, snap je dat er niets te halen valt.

 

Vals
De foto's zijn vals. Ze zijn gestolen van een of andere autodealer. Er worden ook verschillende auto's gebruikt.

 

Met het dromerige vooruitzicht van een mooie Jeep in je garage proberen de criminelen achter de ...

ZATERDAG 12|10

BUNSCHOTEN - Op zaterdag 12 oktober heeft de reddingsbrigade en de scouting uit Amersfoort een grote oefening gehouden in Bunschoten. Jachthaven Nieuwboer was de locatie van de oefening.

 

Een binnenvaartschip had een sleepboot van de waterscouting uit Amersfoort aangevaren zonder dat die het door had. Deze sleepboot had drie sloepjes achter zich. De reddingsbrigade heeft geoefend met het redden van slachtoffers en drenkelingen. Deze werden gebracht naar de EHBO-tent.

VRIJDAG 11|10

AMERSFOORT - Vrijdag 11 oktober omstreeks 20:25 uur is er een aanrijding gebeurd op de Rijksweg A1 bij Amersfoort Noord.

 

Bij de aanrijding raakte 10 voertuigen betrokken waarvan er uiteindelijk twee voertuigen dusdanig beschadigd raakte dat deze door bergingsbedrijf Bergnet geborgen moesten worden.

 

Er raakte niemand gewond. Doordat er twee rijstroken afgesloten werden ontstond er een file van enkele kilometers.

VRIJDAG 11|10

BUNSCHOTEN - Vrijdagavond 11 oktober zijn de hulpdiensten met spoed opgeroepen naar het Kolkplein in Bunschoten. Omstreeks 19:00 uur kwamen daar een scooter en een personenauto met elkaar in botsing.

 

Bij de aanrijding is de scooterrijder gewond is geraakt met onbekend letsel afgevoerd naar het ziekenhuis. Beide voertuigen liepen zware schade op.

DINSDAG 08|10

NEDERLAND - In het tweede tertiaal (mei t/m augustus) van 2019 zijn 2.974.497 verkeersovertredingen geconstateerd op grond van de Wet administratiefrechtelijke handhaving verkeersvoorschriften (Wahv). Dat is minder dan in dezelfde periode een jaar eerder, toen werden 3.230.893 verkeersboetes opgelegd onder meer voor te hard rijden, door rood licht rijden en handheld bellen. Dat blijkt uit het tweede tertiaaloverzicht Wahv 2019*.


In het tweede tertiaal van 2019 daalde vooral het aantal op kenteken geconstateerde verkeersovertredingen op grond van de Wahv: 2.801.327 in de maanden mei t/m ...

VRIJDAG 30|08

WITHAREN - Afgelopen dinsdag is de crowdfundingssite Dream or Donate offline gegaan. Het platform werd door mensen gebruikt om geld in te zamelen voor medische behandelingen of aangepast vervoer voor mensen met een beperking. Gebruikers van de doneersite hebben het vermoeden dat ze mogelijk zijn opgelicht.

 

Om vast te stellen of er sprake is van een strafbaar feit inventariseren en beoordelen we nu eerst alle aangifte(s). Ook zijn hiervoor gegevensdragers van de eigenaar van Dream or Donate in beslag genomen. Op basis daarvan gaat de politie bekijken waar ze precies mee te maken ...

Agenda

Headlines

Moet de brandweer een rekening sturen voor een inzet?
Aantal stemmen:
  1313
46%
  Nooit!

8%
  Altijd

46%
  Alleen dienstverlening op verzoek

BUNSCHOTEN-SPAKENBURG 24Webvertising