Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 04:23:39 Bunschoten-spakenburg 85312 Prio Middel Eenheid | Ambulance 09-125

Ambulance 09-125

dinsdag 03 augustus 2021

1/1
TOP NIEUWS

GISTEREN 02|08

NEDERLAND - Vanaf vandaag is er een nieuwe model van de Nederlandse identiteitskaart. Dit model bevat een aantal nieuwe kenmerken, vingerafdrukken van de kaarthouder op de chip en een QR-code met het burgerservicenummer (BSN) op de achterkant van de kaart. Hiermee voldoet het nieuwe model aan de Europese verordening.

 

De introductie van dit nieuwe model betekent niet dat je huidige identiteitskaart niet meer geldig is. Zodra jouw identiteitskaart verlengd moet worden en je een nieuwe kaart hebt aangevraagd, dan ontvang je dit nieuwe model.

GISTEREN 02|08

BUNSCHOTEN - Op Hoornse Hop in Bunschoten is een nieuwe straatnaambord geplaatst. Het maken van het bord is alleen niet helemaal goed gegaan. Op het bord staat namelijk Hoorse Hoop.

 

Waar de fout precies is gemaakt, is niet bekend.

GISTEREN 02|08

EEMNES - De zelfbedieningspont aan de Noord Ervenweg in Eemnes is  buiten gebruik. De zelfbedieningspont heeft schade opgelopen door vandalisme. Wat er precies allemaal kapot is, is niet bekend. Ook het straatwerk heeft schade. Met lint is de pont afgezet. Bij de pont hangen ook bewakingscamera's. Mogelijk zijn de vandalen gefilmd.

 

Meerdere toeristen op de fiets stonden bij de trekpont en moesten hun route aanpassen. Wanneer de pont weer gebruikt kan worden, is niet bekend.

ZONDAG 01|08

BUNSCHOTEN - Op zondag 1 augustus rond 3:15 uur zag een voorbijganger die onderweg was naar huis iets branden bij een auto aan de rechterkant op de Botter in Bunschoten. Hij heeft contact opgenomen met de brandweer. De brandweer werd met spoed opgeroepen. Bij aankomst van de brandweer stond de auto al flink in brand. Brandweerlieden hebben de brand geblust. De brand zorgde enige tijd voor een forse rookontwikkeling.

 

Een buurtbewoner was wakker geworden van geroezemoes en een harde knal. Mogelijk werd de hard knal veroorzaakt door kapot knallende autobanden. De buurtbewoner is ...

ZATERDAG 31|07

BUNSCHOTEN-SPAKENBURG - Zaterdagavond 31 juli tegen 19.10 uur heeft een ongeval plaatsgevonden aan de Groeneweg in Bunschoten-Spakenburg.

 

Een Jeep werd van achteren geraakt door een andere auto. Hierdoor verloor de bestuurder de macht over het stuur en eindigde gekanteld in de sloot. De politie is ingezet voor onderzoek en hulpverlening. De inzittenden bleven ongedeerd.

WOENSDAG 14|07

NEDERLAND - De Fraudehelpdesk ontvangt weer veel meldingen over e-mails waarin gedreigd wordt met het verspreiden van erotische filmbeelden.

 

Volgens de afzender van deze afpersmails heeft hij zichzelf toegang tot uw computer gegeven. Vervolgens heeft hij, toen u zogenaamd een porno-website bezocht, via uw eigen webcam beschamende beelden van u gemaakt.

 

Om te voorkomen dat deze filmbeelden onder uw contacten verspreid worden, moet u binnen 48 uur een bedrag betalen in bitcoins.

 

De afzender probeert extra indruk te maken door aan te geven dat hij een virus heeft ...

WOENSDAG 14|07

NEDERLAND - Het kabinet stelt meer geld beschikbaar voor ondernemers die een evenement moeten afblazen vanwege de coronamaatregelen. De bestaande Garantieregeling Evenementen wordt daarom op een aantal punten uitgebreid. Zo gaat het maximale subsidiebedrag van 80% naar 100% van de gemaakte kosten, verlengt het kabinet de termijn om een aanvraag in te dienen, en vallen kosten die gemaakt zijn voor artiesten van buiten de EU ook onder de regeling. Daarnaast kijkt de overheid naar een gerichte oplossing voor ondernemers die tussen wal en schip dreigen te vallen. Met de uitbreidingen is een ...

Agenda

Donderdag 07 oktober

09:00
Online

Headlines

Zomer- of wintertijd?
Aantal stemmen:
  769
40%
  Laten zoals het is

36%
  Hele jaar wintertijd

24%
  Hele jaar zomertijd

BUNSCHOTEN-SPAKENBURG 24Webvertising