Redactie lokaal 0 reactie(s) do 09 december 2021, 17:12

Jongeren plaatsen boom op ‘Oranjerotonde’ in Bunschoten

Laatste update: 1 jaar geleden

BUNSCHOTEN – Op donderdag 9 december hebben leerlingen van Oostwende een boom geplant op de rotonde op de Blauwe Reiger in Bunschoten. Het betreft een meerstammige berk.

Tijdens afgelopen EK had de beplanting van de zogenoemde ‘Oranjerotonde’ forse schade opgelopen. De schade was onder andere ontstaan door de grote mensenmassa op de rotonde. Mensen hadden zich meerdere malen massaal op de rotonde verzameld om de overwinning van de wedstrijden te vieren.

Stichting Hoekstraat 11 was toen een inzamelingsactie gestart om de rotonde weer op te knappen. Van het ingezamelde geld werd een boom gekocht.

‘Het negatieve nieuws in de pers geeft niet een juist beeld van hoe het merendeel van de jongeren in Bunschoten zich voelen en gedragen. Ze zijn over het algemeen trots op hun dorp en Spakenburgse identiteit.’, vertelde een woordvoerder van Stichting Hoekstraat 11 eerder.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Bunschoten

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Bunschoten
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Liever geen cookies voor gepersonaliseerde advertenties? Ga naar onze Privacy pagina en pas je keuze aan.