Logo 112Bunschoten

Redactie overig 0 reactie(s) vr 19 mei 2023, 9:39

Lage waterdruk door gesprongen waterleiding Bunschoten-Spakenburg

BUNSCHOTEN-SPAKENBURG – Vrijdagmorgen 19 mei tegen 09.10 uur was een waterleiding gesprongen in de Schubertstraat in Bunschoten, waardoor modder op straat terecht is gekomen.

Het incident zorgt voor weinig verkeershinder. De laatste tijd hebben meerdere waterlekkages plaatsgevonden in Bunschoten. Monteurs van Vintens zijn aanwezig om het probleem op te lossen. Als gevolg van de waterlekkage kan de watervoorziening anders zijn dan normaal. Bewoners in de omgeving kunnen bijvoorbeeld last hebben van een lage waterdruk.

Nadat de storing is verholpen, kan het voorkomen dat bewoners gedurende enige tijd last hebben van bruin water. Dit kan worden opgelost door het water een tijdje te laten doorstromen.

Foto’s : AS Media

20230519093634.jpg 20230519093635.jpg 20230519093636.jpg

Locatie

112 Melding

Deze melding zal 4 uren 0 minuten duren voor deze is opgelost. Er heeft zich een leidingbreuk voorgedaan. Onze monteurs zorgen ervoor dat de reparatie zo spoedig mogelijk wordt uitgevoerd. Als gevolg hiervan kan uw watervoorziening anders zijn dan normaal. Waterbedrijf company_vitens.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Bunschoten

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Bunschoten
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.