Logo 112Bunschoten

Redactie overval 0 reactie(s) di 21 maart 2023, 15:24

Man doet greep uit kassa bij supermarkt in Bunschoten, medewerker gewond

BUNSCHOTEN – Op maandagmiddag 20 maart rond 15.00 uur heeft een man een greep uit de kassalade gedaan in een supermarkt aan de Tuinfluiter. Daarna ontstond een worsteling met een medewerker en een omstander. De medewerker raakte daarbij licht gewond. De politie is op zoek naar getuigen.

De man heeft het volgende signalement: Hij droeg een lichtblauwe spijkerbroek en een donkerblauw jasje. Daarnaast had hij zwarte sportschoenen met een witte zool aan. De man heeft een lichte huidskleur Verder had de man een donkerblauw vissershoedje op zijn hoofd dat hij bij de worsteling met de medewerker en omstander is verloren.

112 Bunschoten

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een overval in Bunschoten lees je in onze categorie 112 Nieuws Bunschoten. Alle 112 alarmeringen uit Bunschoten kan je live volgen via 112 meldingen Bunschoten.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Bunschoten

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Bunschoten
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.