Logo 112Bunschoten

Redactie ongeval 0 reactie(s) di 01 november 2022, 18:22

Meisje op fiets aangereden door auto op rotonde in Bunschoten

Laatst bijgewerkt: dinsdag 18:22 uur
BUNSCHOTEN – Op dinsdag 1 november omstreeks 15:35 uur heeft een ongeval plaatsgevonden op de rotonde bij Westsingel ter hoogte van de Bikkersweg in Bunschoten. Een meisje op de fiets werd aangereden door een auto. Het meisje op de fiets was erg geschrokken. Omstanders zijn gestopt om te helpen.

In eerste instantie werd ook de politie opgeroepen. Uiteindelijk was de politie niet nodig en zijn ze ook niet meer gekomen. Het incident zorgde enige tijd voor verkeershinder. De betrokken auto stond midden op de weg. Een van de omstanders heeft het verkeer geregeld. Met het meisje gaat het naar omstandigheden goed. De inzet van een ambulance was dan ook niet nodig.

De auto heeft enkele krassen opgelopen en heeft schade aan de spiegel. Tijdens het ongeval was er een laagstaande zon. Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren, is niet bekend.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Bunschoten

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Bunschoten
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.