Redactie overig 0 reactie(s) vr 03 juni 2022, 14:52

Minderjarig meisje onwel bij ‘drugsbankje’ in Bunschoten

Laatste update: 8 maanden geleden

BUNSCHOTEN – Op vrijdag 3 juni rond 13:00 uur was een minderjarig meisje onwel geworden bij een bankje aan de achterzijde van de Verdistraat in Bunschoten. Volgens een getuige had het meisje een joint gerookt en was onwel geworden. Of er daadwerkelijk een joint werd gerookt, kan niet bevestigd worden door de hulpdiensten.

Bekenden van het meisje hebben eerste hulp verleend. Bij aankomst van de sololance (ambulance zonder brancard) lag het slachtoffer al in een stabiele zijligging. De stabiele zijligging is een eerstehulp techniek die wordt gebruikt bij bewusteloze slachtoffers. Het jonge meisje werd nagekeken door de ambulancedienst. Een behandeling het ziekenhuis was niet nodig. Agenten hebben met de aanwezige gepraat.

Buurtbewoners geven aan dat bij het bankje al lange tijd drugsoverlast is. Verschillende groepen jongeren zijn vaak aanwezig in de buurt van het afgelegen bankje. Mensen in de buurt praten dan ook over het zogenoemde ‘drugsbankje’. Ook lachgas schijnt met regelmaat gebruikt te worden op het bankje. Met grote tanks schijnen gebruikers aan te komen. Bewoners maken zich zorgen over de situatie. Voor zover bekend heeft het slachtoffer niet eerder voor problemen gezorgd.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Bunschoten

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Bunschoten
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Liever geen cookies voor gepersonaliseerde advertenties? Ga naar onze Privacy pagina en pas je keuze aan.