Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 04:23:39 Bunschoten-spakenburg 85312 Prio Middel Eenheid | Ambulance 09-125

Ambulance 09-125

dinsdag 03 augustus 2021

Adverteren

112Bunschoten staat midden in de lokale samenleving van Bunschoten-Spakenburg Wij voorzien de bewoners van actueel 112 nieuws uit de eigen woon- en leefomgeving.

Lokaal

Als lokale ondernemer zit u er niet op te wachten om voor een vermogen een advertentie te plaatsen in de krant. Wij bieden u nu de mogelijkheid om op een doeltreffende manier contact te krijgen met de doelgroep uit uw eigen regio. De kosten blijven laag, omdat u gerichter reclame maakt en de advertentie is niet eenmalig maar blijft een half jaar of een heel jaar online.

Online adverteren

Internet is een uiterst geschikt medium om een specifieke doelgroep te bereiken. Door de maximale betrokkenheid van onze redacteuren zijn de websites van 112Press altijd up-to-date.

Bezoekers aantallen

Met 4.000 unieke bezoekers en ruim 7.000 paginaweergaves per maand kan 112Bunschoten zich één van de grootste 112 online nieuwsmedia in de regio noemen. De meeste bezoekers van 112Bunschoten komen uit regio, adverteren voor bedrijven is daarom juist erg interessant. De website is bedoeld voor jong en oud en wordt ook daadwerkelijk bezocht door mensen in alle leeftijdscategorieën.

Contact

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Stefan Veldman via [email protected].

Adverteren doet verkopen!