Laatste alarmering:
Datum 19|03 Tijd 18:31:15 Dier-in-nood Prins Bernhardstraat Bunschoten-spakenburg 090431 Prio Middel Eenheid | Bevelvoerders Brandweer Bunschoten Utrecht
vrijdag 22 maart 2019

MAANDAG 12|03

Concert ‘Letter voor Letter’ op 27 maart in Meppel

René Karst en Carola Smit zie je op een prachtige avond met Nederlandse liedjes

MEPPEL - Samen met Carola Smit zingt René Karst Hollandse Hits. Tegelijk laten ze zien hoe leuk het is om beter te leren lezen en schrijven. Je kunt gratis een kaart ophalen in de bibliotheken van de Wijk en Ruinerwold!

 

Heb je moeite met lezen en schrijven? Je bent niet de enige. Problemen met het invullen van formulieren en het begrijpen van zakelijke brieven komen meer voor dan we denken. In Nederland kunnen 2,5 miljoen Nederlanders onvoldoende lezen en schrijven om zich zelfstandig te kunnen redden. Voor De Wolden gaat het om zo'n 2.500 inwoners.

 

Concert

René Karst en Carola Smit zie je op een prachtige avond met Nederlandse liedjes. Zing lekker met hen mee. Of luister naar de mooie liedjes. Je komt er achter dat het leuk is om goed te kunnen lezen en schrijven. In een programmaboekje lees je de teksten mee van de liedjes. En als je dat lastig vindt, hoor je hoe je daarbij geholpen kunt worden. Dat is makkelijker dan je misschien wel denkt.

 

Gratis

Het concert is gemaakt door de bibliotheken, de Taalhuizen en de theaters in Drenthe. En het leuke is: je kunt er gratis bij zijn! Je kunt een kaart ophalen in de bibliotheken van de Wijk en Ruinerwold. Ook kun je een kaart reserveren op www.schouwburgogterop.nl.

 

Wil je meer weten over taallessen? Loop dan eens binnen bij de TaalPunten in de bibliotheken in Ruinerwold, Ruinen, Zuidwolde of de Wijk.

Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie