Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 09:08:43 Bunschoten-spakenburg 65168 Prio Hoog Eenheid | Ambulance 09-112

Ambulance 09-112

woensdag 19 juni 2019

MAANDAG 25|03

BOA’s in Amersfoort zwaar mishandeld door 34-jarige man

De verdachte was mogelijk onder invloed van verdovende middelen en kon uiteindelijk met behulp van een politiehond worden aangehouden

AMERSFOORT - Op vrijdag 22 maart werden twee BOA's door een 34-jarige man uit Amersfoort zwaar mishandeld. De verdachte was mogelijk onder invloed van verdovende middelen en kon uiteindelijk met behulp van een politiehond worden aangehouden.


Rond 14.15 uur waren twee BOA's aan het werk op de Kamp in Amersfoort. Terwijl ze in gesprek waren met iemand kwam een man op een fiets langs. De man schreeuwde tegen de BOA's en schold ze uit. Later spraken ze de man erop aan waarop de man opnieuw begon te schelden en schreeuwen. Nadat hij een voorwerp naar de BOA's had gegooid, ging hij er op zijn fiets van door. De BOA's zetten op dat moment de achtervolging in en weten hem in te halen. De man stopt, slaat op de twee in en gaat er weer vandoor. Iets verder komt het weer tot een confrontatie. Ook weet hij een stok te bemachtigen en slaat daarmee één van de BOA's.

 

De verdachte kon uiteindelijk met behulp van omstanders en een politiehond op de Celzusterenstraat worden aangehouden. Het gaat om een 34-jarige man uit Amersfoort. Hij is meegenomen naar het bureau en zit nog vast. De man was mogelijk onder invloed van verdovende middelen.

Foto's
1/1
Reacties
Gerald zegt: spacer
Ach wat triest... sterkte voor de 2Handhavers!

Hopelijk blijft verdachte voorlopig even binnen en leert deze iets kennen met Pieter en Baan in de naam...
26-03-19 11:56
Score: 2
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Headlines