Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 16:07:10 Oms Brandmelding Voestalpine Polynorm Bv N199 Li - Amersfoortseweg... Prio Hoog Eenheid | Brandweer Bunschoten (Dienstwisselcode)
zaterdag 11 juli 2020

ZATERDAG 03|08

Ambulance kan moeilijk bij slachtoffer komen vanwege paaltjes op fietspad tussen Bunschoten en Nijkerk

Met spoed ging de sololance opzoek naar een andere plek om op het pad te komen

BUNSCHOTEN / NIJKERK - Op zaterdag 3 augustus is rond 13:40 uur een sololance uitgerukt naar de dijk tussen Bunschoten en Nijkerk. De ambulance was eerst naar Bunschoten gegaan ter hoogte van het scoutinggebouw. Hier bleken paaltje te zitten bij de fietspad.

 

Met spoed ging de sololance opzoek naar een andere plek om op het pad te komen. Dit bleek alleen niet zo makkelijk te zijn. Uiteindelijk kwam die aan bij Nekkeveld. Ook hier bleken weer paaltjes te staan. Een omstander wist gelukkig iemand die de sleutel had. Ondertussen werd er overlegd of het mogelijk was om het slachtoffer naar een andere plek te laten lopen. Omstanders die eerste hulp hadden geboden zagen dat niet zitten omdat het slachtoffer naast veel pijn aan het pols ook duizelig begon te worden. De sololance stond ook meters verder.

 

Uiteindelijk kon de paal weggehaald worden waarna de ambulancebroeder naar het slachtoffer kon gaan. Om 14:21 uur was de sololance bij het slachtoffer. Het ging waarschijnlijk om een eenzijdig ongeval met een fiets.

Foto's
1/3
Reacties
bep zegt: spacer
Je zal me daar toch een hartaanval hebben!!!!! Vreselijk al die paaltjes overal !!!!
03-08-19 17:27
Score: 4
JJ zegt: spacer
Eigenlijk moeten alle paaltjes een universeel slot krijgen alleen voor hulpdiensten.
Zoals een driehoekslot of hangsloten die allemaal op 1 sleutel werken.
En ik ben er mee eens bij reanimatie telt elke seconde.
06-08-19 15:32
Score: 1
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Ook interessant

Headlines