Laatste alarmering:
Datum 01|04 Tijd 19:37:08 Bunschoten-spakenburg 33140 Prio Hoog Eenheid | Ambulance 09-118

Ambulance 09-118

vrijdag 03 april 2020

VRIJDAG 27|12

Grote brand in uitgaansgebied van Bunschoten

Het ambulancepersoneel heeft een aantal mensen nagekeken

BUNSCHOTEN - Op in de nacht van donderdag op vrijdag 27 december rond 1 uur kreeg de brandweer een melding van een brand aan de Hoekstraat in Bunschoten-Spakenburg. Aangekomen bleek het te gaan om het Café Thuus.

 

Toen de brand ontstond waren was er nog veel uitgaanspubliek in het centrum. In de Hoekstraat zitten de meeste kroegen van het dorp. Of er ook bezoekers aanwezig waren in Café Thuus is onbekend.

 

Veel uitgaanspubliek kwamen kijken bij de brand. De politie heeft gezorgd dat iedereen op een veilige afstand stond. Sommige mensen vonden het toch nodig om langs het lint te gaan. De politie heeft de nodige waarschuwingen moeten geven. Veel mensen wilde ook langs het lint omdat hun fiets binnen het lint stond.

 

Bij de brand is ook een ambulance opgeroepen. Het ambulancepersoneel heeft een aantal mensen nagekeken. Voor zover bekend zijn er geen gewonden.

 

Update

'Inmiddels is duidelijk dat er geen mensen meer in het pand zijn, hiervan was korte tijd sprake. Brandweer is nu bezig om uitbreiding naar de belendingen te voorkomen.De bewoners worden opgevangen bij familie en vrienden. Pand is onbewoonbaar. Over de oorzaak is niets bekend, daar zal onderzoek naar gedaan worden.', aldus de brandweerwoordvoerder.

Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Ook interessant

Headlines