Laatste alarmering:
Datum gisteren Tijd 00:45:25 Br Afval Eemdijk Eemdijk 090431 Prio Middel Eenheid | Bevelvoerders Brandweer Bunschoten Utrecht
zondag 09 mei 2021

Dankzij onze (lokale) adverteerders is dit artikel gratis te lezen. Koop lokaal en steun deze ondernemers!

WOENSDAG 15|07

Boeren voeren 22 juli actie; "Blijf een dagje thuis"

Waar er gedemonstreerd gaat worden, is nog niet bekend

NEDERLAND - Boeren gaan volgende week woensdag opnieuw actievoeren tegen de stikstofplannen van het kabinet. Farmers Defence Force (FDF) hoopt daarbij ook op steun van burgers. "Blijf een dagje thuis".

 

Woordvoerder Sieta van Keimpena zegt tegen Omroep Brabant dat ze met thuiswerken de stikstofuitstoot willen reduceren 'zodat wij ons vee niet ziek hoeven te maken.' Dat is volgens de boeren het gevolg van minder eiwitten in het veevoer, een maatregel van Schouten.

 

De minister wil boeren verplichten om de hoeveelheid eiwit in veevoer tijdelijk te verlagen om de stikstofuitstoot omlaag te brengen. De kabinetsplannen om de uitstoot van ammoniak op deze manier te verminderen leidden deze maand al tot protesten.

Foto's
1/1
Reacties
Drikus dekker zegt: spacer
Lieve Boeren Burgers en Buitenlui, De hoop is natuurlijk dat de Burgers op 1 lijn met de Boeren komen,nogmaals samen Sterk dat is het doel !! Het word nu echt tijd dat Den Haag in ziet dat dit niet verder kan zo.Hoop dat de burger zich eens verdiept in de regels die daar uit gedeeld worden....Het kan zo niet verder dat is duidelijk en ik hoop dat we niet tegen elkaar maar met elkaar gaan strijden voor een land met andere regels.En ja snap best niemand zit te wachten op Boeren Protest maar het kan zo niet langer!!! (Hoop op begrip van de burger) Alvast Dank Je Wel.....
15-07-20 23:17
Score: 43
Jp.B. zegt: spacer
Fantastisch dat met name boeren opkomen voor hun belangen en dat zouden meer mensen moeten doen. Wanneer heeft minister Corola Schouten door dat ze zich in de tang heeft laten nemen door een stelletje milieufanaten zoals ene Jesse Klaver die zelf graag meedoet aan milieuvervuiling maar anderen daarbij veroordeelt en zijn wil oplegt. Deze meneer met zijn partij Groen Links is volslagen de weg kwijt, maar gelukkig zakt deze partij steeds verder weg in de politieke peilingen.
29-07-20 08:12
Score: 2
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Ook interessant

Headlines