Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 09:40:51 Reanimatie Vebo Staal Bv Rontgenweg Bunschoten-spakenburg 090431 Prio Hoog Eenheid | Blusgroep 2 Brandweer Bunschoten Utrecht
maandag 30 november 2020

DINSDAG 27|10

Straat vol rook door containerbrand aan de Prins Bernhardstraat in Bunschoten

Door het snelle optreden van de brandweer kon verder uitbreiding voorkomen worden

BUNSCHOTEN - Op dinsdag 27 oktober rond 2:30 uur was de brandweer opgeroepen voor een brand aan de Prins Bernhardstraat in Bunschoten. De brand kwam binnen bij 112 Meldingen Bunschoten als een autobrand. Bij aankomst bleek het niet om een autobrand te gaan. Een container stond volledig in brand. Door de flinke rookontwikkeling stond een groot gedeelte van de straat vol met rook. 

 

Om de brand goed te kunnen blussen moest een gedeelte van de container leeggehaald worden. Dit is tijdelijk op straat gezet. Na enige tijd werd de rookontwikkeling minder en was het vuur uit. Ondertussen had de brandweer een van de bewoners wakker gemaakt en op de hoogte gesteld.

 

De brand is waarschijnlijk ontstaan in een dixi. Er hing een flinke urinelucht bij de brand. Van de dixi is weinig meer over. Brandweerlieden hebben de straat weer schoongemaakt. Ook een vies geworden auto kreeg een spoelbeurt. Hoe de brand heeft kunnen ontstaan is nog niet bekend. Door het snelle optreden van de brandweer kon verder uitbreiding voorkomen worden. Na ongeveer een half uur kon de brandweer weer terug naar de kazerne.

Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Ook interessant

Headlines