Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 09:40:51 Reanimatie Vebo Staal Bv Rontgenweg Bunschoten-spakenburg 090431 Prio Hoog Eenheid | Blusgroep 2 Brandweer Bunschoten Utrecht
maandag 30 november 2020

ZONDAG 01|11

Woningen ontruimd vanwege scooter brand op de Plevier in Bunschoten

Brandweerlieden hebben uit twee woningen nog huisdieren gehaald

BUNSCHOTEN - In de nacht van zaterdag op zondag 1 november ,rond 4:30 uur, is brand ontstaan bij een scooter op de Plevier in Bunschoten. Bij aankomst van de brandweer was de brand overgeslagen naar meerdere woningen. Brandweerlieden hebben meerdere woningen tijdelijk ontruimd. Zowel beneden als boven zitten woning.

 

Een bewoner werd niet wakker. De brandweer heeft de deur opengebroken. Uiteindelijk is de bewoner naar buitengekomen. Ze was erg geschrokken van de brand. Brandweerlieden hebben uit twee woningen nog huisdieren gehaald. Meerdere woningen hebben flinke schade opgelopen door de brand. De politie was met meerdere wagens aanwezig. Ze hebben de woning afgezet voor onderzoek.

 

Op de Plevier is het al enige tijd onrustig in de straat. Enkele bewoners hebben een conflict met elkaar. Hoe de brand heeft kunnen ontstaan is nog niet bekend. Brandstichting wordt dan ook niet uitgesloten. Om 3:45 uur heeft ook al een autobrand plaatsgevonden in Bunschoten.

Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Ook interessant

Headlines