Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 09:40:51 Reanimatie Vebo Staal Bv Rontgenweg Bunschoten-spakenburg 090431 Prio Hoog Eenheid | Blusgroep 2 Brandweer Bunschoten Utrecht
maandag 30 november 2020

DONDERDAG 19|11

Man raakt met auto te water in Bunschoten-Spakenburg

De man was bij aankomst van de hulpdiensten al uit de auto en had zelf al een berger geregeld

BUNSCHOTEN-SPAKENBURG - Op de Frans Jacobsweg in Bunschoten-Spakenburg heeft donderdag 19 november rond 16:50 uur een eenzijdig ongeval plaatsgevonden. Een automobilist is door nog onbekende oorzaak met zijn voertuig te water geraakt. De man was al snel uit de auto en had zelf al een berger geregeld om de auto uit het water te halen.

 

Voorbijgangers hadden rond 17:15 uur de brandweer gebeld omdat ze niemand zagen bij het voertuig en de bestuurder daarom mogelijk in het water zal kunnen liggen. Hij zat toen ongeveer al 20 minuten bij een boer. Bij aankomst van de hulpdiensten kwam die aanrennen om te vertellen dat die al uit het voertuig was. Een ambulance is ter plaatse gekomen om het slachtoffer te controleren.

 

Ambulancebroeders hebben het slachtoffer een deken geven. Hij was niet gewond maar de ambulancebroeder vond het wel nodig om hem op te warmen. Daarom is die in de politieauto gezet. Agenten hebben gegevens genoteerd.

Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Ook interessant

Headlines