Laatste alarmering:
Datum gisteren Tijd 00:45:25 Br Afval Eemdijk Eemdijk 090431 Prio Middel Eenheid | Bevelvoerders Brandweer Bunschoten Utrecht
zondag 09 mei 2021

Dankzij onze (lokale) adverteerders is dit artikel gratis te lezen. Koop lokaal en steun deze ondernemers!

ZATERDAG 17|04

Mountainbiker maakt salto bij aanrijding op de Westsingel in Bunschoten

De laatste tijd vinden er met regelmaat ongevallen plaats op de Westsingel

BUNSCHOTEN - Op zaterdag 17 april rond 13:30 uur heeft een ongeval plaatsgevonden op Westsingel/ Kronkels in Bunschoten. Een mountainbiker is aangereden door een auto. De mountainbiker is gewond geraakt. De boa's waren snel aanwezig. Ze konden weinig betekenen en gingen daarom alweer snel verder met hun werkzaamheden.

 

Volgens een ooggetuigen heeft de mountainbiker door de klap een salto gemaakt. Voor het slachtoffer werd een ambulance opgeroepen. De mountainbiker is nagekeken door de ambulancedienst. Hij is behandeld aan zijn verwondingen. Agenten hebben een blaastest gedaan bij de bestuurder van de auto. De bestuurder reed niet in zijn eigen auto.

 

Door de klap heeft de auto en de mountainbike schade opgelopen. In het wiel van de mountainbike zit een slag. Agenten hebben geholpen met de afhandeling van het incident. De oorzaak van de het ongeval is niet bekend.

 

De laatste tijd vinden er met regelmaat ongevallen plaats op de Westsingel. Gisteren heeft er ook al een ongeval plaatsgevonden op de Westsingel.

Reacties
Jan Haandrikman zegt: spacer
Dit komt omdat fietsers blind rotondes opvliegen onder het motto: ik heb altijd voorrang. Aan dat laatste moet wat gedaan worden, bv. wanneer de rotonde niet kloksgewijze wordt genomen, bestaat er ook geen voorrang.
17-04-21 16:31
Score: 3
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Ook interessant

Headlines