Laatste alarmering:
Datum gisteren Tijd 00:45:25 Br Afval Eemdijk Eemdijk 090431 Prio Middel Eenheid | Bevelvoerders Brandweer Bunschoten Utrecht
zondag 09 mei 2021

Dankzij onze (lokale) adverteerders is dit artikel gratis te lezen. Koop lokaal en steun deze ondernemers!

WOENSDAG 21|04

Fietsster aangereden op rotonde Westsingel in Bunschoten-Spakenburg

Veel kinderen hebben het ongeval zien gebeuren vanaf de naastgelegen skatebaan

BUNSCHOTEN - Op woensdag 21 april rond 17:45 uur heeft een ongeval plaatsgevonden op de rotonde Bikkersweg / Westsingel in Bunschoten. Een meisje op een elektrische fiets werd aangereden door een automobilist. Het meisje was aanspreekbaar. Omstanders verleende eerst hulp. De bestuurder van de auto was flink geschrokken. Veel kinderen hebben het ongeval zien gebeuren op de naastgelegen skatebaan.

 

Het duurde enige tijd tot de hulpdiensten aanwezig waren. De hulpdiensten kwamen zonder spoed. Het slachtoffer is nagekeken door ambulance en meegenomen naar het ziekenhuis. Agenten zijn enige tijd bezig geweest met de afhandeling van het incident.

 

De fiets en de auto hebben schade opgelopen door het ongeval. In de raam van de auto zit een flinke barst. Mogelijk is het slachtoffer daar met haar hoofd tegen aangekomen. De laatste tijd vinden met regelmaat ongevallen plaatst op de Westsingel. Het ongeval zorgde voor enige verkeershinder. Een omstander heeft enige tijd het verkeer tegengehouden.

Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Ook interessant

Headlines