Laatste alarmering:
Datum gisteren Tijd 00:45:25 Br Afval Eemdijk Eemdijk 090431 Prio Middel Eenheid | Bevelvoerders Brandweer Bunschoten Utrecht
zondag 09 mei 2021

Dankzij onze (lokale) adverteerders is dit artikel gratis te lezen. Koop lokaal en steun deze ondernemers!

ZONDAG 25|04

Wederom een weekend met vernielingen en baldadigheid in Bunschoten

Afgelopen dagen hebben jongeren elkaar opgeroepen om dit weekend voor overlast te zorgen en de politie uit te lokken

BUNSCHOTEN - De nacht van zaterdag op zondag 25 april was wederom een nacht met vernielingen en baldadigheid in Bunschoten. Op de Vaartweg tussen Bunschoten en Eemdijk is een bord van het waterschap vernield. Het bord heeft forse schade opgelopen. Enkele onderdelen van het bord liggen meters verder in een weiland.

 

Ook zijn er weer verkeersborden vernield. Op de rotonde bij de Westsingel is wederom een verkeersbord uit de grond getrokken. Ook zijn op sommige plekken verkeersborden omgedraaid. Elders op de Westsingel zijn twee fietsen op een bushalte geplaatst. Opmerkelijk is dat de vernielingen telkens plaatsvinden in de zelfde omgeving.

 

Afgelopen dagen hebben jongeren elkaar opgeroepen om dit weekend voor overlast te zorgen en de politie uit te lokken. Dit omdat het de laatste weekend betreft dat de avondklok actief is. Veel jongeren in Bunschoten zijn het niet eens dat er een avondklok actief is. Ze voelen zich beperkt in hun vrijheid. Veel jongeren in Bunschoten werken op de markt. Ze zijn daardoor vaak pas laat klaar met werken, omdat na terugkomst van de markt in de visschuur ook nog het nodige gedaan moet worden. Door de avondklok blijft er weinig tijd over om legaal met elkaar af te spreken.

Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Ook interessant

Headlines