Laatste alarmering:
Datum 21|06 Tijd 21:06:55 Bunschoten-spakenburg 68339 Prio Middel Eenheid | Ambulance 09-123

Ambulance 09-123

woensdag 23 juni 2021

Dankzij onze (lokale) adverteerders is dit artikel gratis te lezen. Koop lokaal en steun deze ondernemers!

DONDERDAG 06|05

Handhaver dooft vuurtje op skatebaan in Bunschoten

De jongeren die mogelijk betrokken waren bij de brandstichting waren al vertrokken

BUNSCHOTEN - Op donderdag 6 mei rond 21:15 uur was brand ontstaan bij een hangplek op de skatebaan in Bunschoten. Volgens meerdere getuigen was de brand aangestoken door jongeren. Om de brand te stichten werd vermoedelijk wasbenzine gebruikt. Dit heeft enige tijd voor grote vlammen gezorgd. Jongeren hebben op het skatepark afgelopen dag vaker gespeeld met vuur en wasbenzine. Gemeentelijke handhavers waren snel aanwezig. De brand was toen al een flink minder geworden. Een handhaver heeft de brand gedoofd.

 

Een van de aanwezige jongeren baalden van de brand. Hij is bang dat de gemeente mogelijk nu niet meer wilt meedenken over de uitbreiding van het skatepark. Jongeren willen graag een uitbreiding of een nieuw skatepark omdat het vaak te druk is. De jongeren die mogelijk betrokken waren bij de brandstichting waren al vertrokken. Handhavers hebben nog enige tijd met de jongeren gepraat. Een van de handhavers heeft aan de jongeren een voorbeeld geven over hoe gevaarlijk vuur kan zijn.

 

Ook de brandweer kwam nog langs. Brandweerlieden hebben een snelle controle gedaan. Ze hoefde niks meer te doen en konden alweer snel vertrekken.

Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Ook interessant

Headlines