Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 04:23:39 Bunschoten-spakenburg 85312 Prio Middel Eenheid | Ambulance 09-125

Ambulance 09-125

dinsdag 03 augustus 2021

Dankzij onze (lokale) adverteerders is dit artikel gratis te lezen. Koop lokaal en steun deze ondernemers!

ZONDAG 18|07

Bewoners woonwijk Bunschoten maken zich zorgen na steekpartij

Het slachtoffer werd met spoed naar het ziekenhuis vervoerd

BUNSCHOTEN - In de nacht van zaterdag op zondag 18 juli, rond 0.05 uur werden de hulpdiensten massaal opgeroepen voor een melding van een steekincident op de Zwaard in Bunschoten. Volgens een ooggetuige heeft een man een steekwond in zijn rug.

 

Meerdere buurtbewoners zeggen dat er geschreeuw aan vooraf ging. Voor het slachtoffer werd een traumahelikopter en meerdere ambulances opgeroepen. Het slachtoffer werd met spoed naar het ziekenhuis vervoerd. De toestand van het slachtoffer is niet bekend. Of de politie een aanhouding heeft verricht is niet bekend.

 

Politie doet onderzoek
Wat er precies gebeurd is, is nog onduidelijk. Agenten zijn daarom een uitgebreid onderzoek gestart. Ze hebben gepraat met meerdere buurtbewoners. Veel buurtbewoners stonden op het balkon naar buiten te kijken. De omgeving werd afgezet met lint. Agenten waren met zaklampen aan het zoeken naar eventuele sporen.

 

Ook zocht de politie naar getuigen van het incident. Voor de politie was de situatie namelijk ook niet duidelijk. Het incident trok veel bekijks. In de omgeving reden enkele politiewagens rond.

 

Buurt maak zich zorgen
Buurtbewoners maken zich flink zorgen over de situatie in hun wijk. Volgens hun is het elke zaterdagavond onrustig in de wijk en voornamelijk bij het park. Grote groepen jongeren zijn aanwezig. Mensen uit de buurt vinden dat niet fijn en ervaren overlast. Jongeren zijn aanwezig omdat ze elkaar willen ontmoeten en chillen.

 

Volgens een van de buurtbewoners heeft er al een gesprek met de gemeente plaatsgevonden. Ook heeft de buurtbewoner de situatie gemeld bij een van de aanwezige agenten. Buurtbewoners overwegen een handtekeningenactie te starten om meer aandacht te krijgen voor de situatie.

 

Voor zover bekend waren jongeren niet betrokken bij het incident. Op het moment van het incident zorgden ze niet voor overlast. Enkele jongeren kwamen kijken. Buurtbewoners hebben jongeren wel eens aangesproken en gevraagd of het rustiger kon. Ook namen buurtbewoners wel eens flessen drank in beslag van de jongeren. Jongeren vinden dat buurtbewoners te snel een probleem maken.

Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Ook interessant

Headlines