Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 08:48:00 Bunschoten-spakenburg 10627 Prio Hoog Eenheid | Ambulance 09-118

Ambulance 09-118

donderdag 28 januari 2021
TOP NIEUWS

VANDAAG 28|01

APELDOORN - De brandweer is donderdagochtend 28 januari gealarmeerd voor een autobrand aan de Dorpersveld in Apeldoorn. De melding kwam om 04:25 uur binnen nadat de brand door omwonenden werd ontdekt. De brandweer kwam daarna met spoed ter plaats maar bij aankomst stond de geparkeerd auto al volledig in de brand. De brandweer kon niet voorkomen dat de volledige auto uitbrandde. Bij de brand raakte niemand gewond.

 

Bij de brand kwam veel rook vrij. De auto stond tegen een schutting maar de brandweer kon voorkomen dat het vuur oversloeg. De oorzaak van de brand is nog onduidelijk, de ...

GISTEREN 27|01

EDE - Woensdagavond 27 januari rond 22.40 uur heeft een ongeval plaatsgevonden aan de Stakenberg in Ede. Een vrouw is tijdens het inparkeren door onbekende oorzaak uit haar parkeervak geschoten en over een kruispunt een plantsoen in gereden. Hoe de vrouw uit haar parkeervak is geschoten, is niet bekend.

 

De auto kwam tot stilstand in een kleine greppel in het plantsoen. Bij het incident raakte niemand gewond. Onderzoek moet uitwijzen hoe het incident heeft kunnen gebeuren.

GISTEREN 27|01

VEENENDAAL - Aan de Zandstraat in het centrum van Veenendaal werd eerder vanavond een wietplantage aangetroffen. Een speciaal bedrijf is bezig met de ruiming van de plantage.

 

De politie is een onderzoek gestart. Voor zover bekend is er nog niemand aangehouden.

GISTEREN 27|01

EDE - Woensdagavond 27 januari is het rustig op straat bij het winkelcentrum aan de Bellestein in Ede.

 

Via social media werd opgeroepen om rond 19.00 uur te demonstreren tegen de avondklok. Meerdere agenten en handhavers lopen op straat. Volgens de agenten hebben zich wat nieuwsgierige personen zich laten zien, maar niemand werd aangehouden.

GISTEREN 27|01

LOENEN - Woensdag is de brandweer voor de derde keer uitgerukt voor een benzinelucht in Loenen, deze keer naar de Kieveen. De geur was na twee eerdere inzetten nog niet verdwenen en daarom werd de brandweer voor de 3e keer gebeld.

 

De brandweer heeft de riolering nu voor de tweede keer goed doorgespoeld. Daarna is de brandweer nog enkele uren bezig geweest op het MOB complex. Dat is het oefencentrum van de brandweer. Om de brandweermannen van eten te voorzien kwam logistiek ter plaatse.

 

De eerste melding was gisteravond om 19:00 uur. Bewoners roken in meerdere woningen ...

GISTEREN 27|01

NIJKERK - Bij een schoorsteenbrand aan de Holkerweg in Nijkerk kwam woensdagavond veel rook vrij. De brandweer kwam met een hoogwerker en een tankautospuit ter plaatse en had het brandje snel onder controle.

 

Er kwamen veel buurtbewoners naar buiten om het werk van de brandweer te aanschouwen.

1/1

GISTEREN 27|01

HILVERSUM - Dinsdagavond 26 januari heeft de politie een 24-jarige man uit Hilversum aangehouden. Hij zit nu vast. De politie verdenkt hem ervan dat hij via social media opgeroepen heeft om te komen rellen in Hilversum.


Ook in Hilversum is onvrede over de lockdown en de avondklok. Er gaan op social media ook concrete oproepen rond om te gaan rellen. Het oproepen om te rellen – ook al ga je zelf niet – is strafbaar (met een maximale gevangenisstraf van 3 jaar!). Daarom spoort de politie degenen op die op social media proberen om hier rellen te veroorzaken. Binnen en ook buiten ...

GISTEREN 27|01

HARDERWIJK - De eerder vandaag door burgemeester Van Schaik uitgevaardigde noodverordening is al vrij snel uitgebreid tot het totale grondgebied van de gemeente Harderwijk. Deze noodverordening geldt vanaf woensdagavond 27 januari 18.30 uur tot en met maandag 1 februari om 08.00 uur.

 

De uitbreiding is noodzakelijk gebleken om de bewaking van de openbare orde mogelijk en beheersbaar te houden. Er zijn duidelijke signalen geweest dat de groep die uit is op rellen en ongeregeldheden zich verplaatst. En niet meer vast te stellen is waar mogelijke acties plaats gaan vinden.

...

GISTEREN 27|01

APELDOORN - Vrijdag 8 januari is rond 18 uur 's avonds een man mishandeld en beroofd aan de Gaaiweg. Nadat hij zijn voertuig had afgesloten, is hij met een hard voorwerp op zijn hoofd geslagen waarna hij buiten bewustzijn raakte. Even later is hij aangetroffen door omstanders en in het ziekenhuis opgenomen.

 

Het slachtoffer is een 37-jarige man uit Apeldoorn. Bij de mishandeling liep hij een hoofdwond op en bleek zijn kaak op drie plaatsen gebroken. Zijn laptop en horloge waren ontvreemd.

 

Twee jongens met mondkapje
De politie is op zoek naar getuigen die rond die tijd in ...

Meer artikelen