Laatste alarmering:
Datum gisteren Tijd 17:13:39 Bunschoten-spakenburg 100498 Prio Middel Eenheid | Ambulance 09-115

Ambulance 09-115

donderdag 01 oktober 2020
TOP NIEUWS

VANDAAG 01|10

WENUM WIESEL - Een fietser is donderdag overleden na een botsing met een auto in Wenum-Wiesel. Een traumahelikopter kwam ter plaatse om assistentie te verlenen, maar dat was tevergeefs.


Het ongeval vond omstreeks 17.15 uur plaats op de Zwolseweg. Door nog onbekende oorzaak werd de man geschept, waardoor hij op de motorkap en de ruit van de auto terechtkwam.

 

Een traumahelikopter met aan boord een Mobiel Medisch Team kwam ter plaatse voor assistentie. Terwijl deze onderweg was, probeerde ambulancepersoneel de man te reanimeren. De reanimatie was nog bezig toen de traumahelikopter ...

VANDAAG 01|10

EDERVEEN - Op de Hoofdweg in Ederveen heeft vanmiddag rond 16:30 uur een aanrijding plaatsgevonden. Dit gebeurde ter hoogte van de Bruinehorst. Hoe het ongeval heeft plaatsgevonden is niet bekend.

 

De bestuurder van het busje is onderzocht door medewerkers van de ambulance, maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis. Het busje wilde eerst niet starten, maar na starthulp van een berger kon hij op eigen kracht verder. De politie stelt geen verder onderzoek in.

VANDAAG 01|10

APELDOORN - De politie en ambulancedienst zijn donderdagochtend iets voor 11.30 uur gealarmeerd voor een ongeval op de Vliegerlaan in Apeldoorn.

 

Een fietsster kwam van haar oprit af fietsen en zag een auto die over de Vliegerlaan reed, over het hoofd. Ze werd geschept door de auto en kwam eerst op de voorruit terecht kwam waarna zij hard op de grond terecht kwam.

 

De vrouw is overgebracht naar het ziekenhuis. De auto had een flinke barst in de ruit en mocht daardoor niet verder rijden, de auto moest worden afgesleept. De fiets raakte ook fors beschadigd.

...

VANDAAG 01|10

DRONTEN - Op donderdag 1 oktober staat een helikopter nog steeds met pech op de Stobbenweg in Dronten. Het betreft een Apache-helikopter van de Koninklijke Luchtmacht.

 

De helikopter heeft gisteren een voorzorgslanding gemaakt omdat er technische problemen waren. Hij staat al de hele nacht in de weiland. Personeel van Defensie is aanwezig en proberen de helikopter weer te repareren. De oorzaak van de technische problemen is niet bekend.

1/1

VANDAAG 01|10

ARNHEM - Afgelopen nacht heeft politie Arnhem-Noord een snelheidscontrole gehouden op de Jansbuitensingel vanwege meerdere klachten van omwonenden.

 

Bij deze controle passeerde een auto waarvan een snelheid werd gemeten van 134 km/h. Ter plaatse geldt een maximumsnelheid van 50 km/h. De bestuurder van deze auto werd verderop door de agenten aan de kant gezet. Bij deze controle bleek ons dat de bestuurder ook onder invloed van alcohol verkeerde. Daarnaast was het rijbewijs van de bestuurder al ongeldig verklaard.

 

De bestuurder werd door aangehouden en voor verder ...

1/1

VANDAAG 01|10

EDE - Op donderdagochtend 1 oktober heeft de politie rond 5:30 uur een gewond persoon aangetroffen aan de Willem Marislaan in Ede. Het slachtoffer is door de ambulancedienst naar het ziekenhuis gebracht.

 

Wat er gebeurd is, is nog onduidelijk. De politie doet doet op dit moment onderzoek en is op zoek naar getuigen.

GISTEREN 30|09

HARSKAMP - Op de Harderwijkerweg N310 in Harskamp is woensdagmiddag rond 13:35 uur een ongeval gebeurd. Op de kruising met de Braeckweg ging het mis. Een auto met een aanhanger met hooi kwam uit de braeckweg en kwam in botsing met een vrachtwagen die op de harderwijkerweg reed. De chauffeur van vrachtwagen heeft nog geprobeerd uit te wijken, maar raakte de auto toch waarbij deze om zijn as tolde en in de sloot terecht kwam. Toevallig passerende militairen hebben eerste hulp verleend.

 

Bij het ongeval raakte 2 personen gewond, waarvan 1 persoon na bevrijd te zijn door de brandweer ...

GISTEREN 30|09

VOORTHUIZEN - De daders van het met purschuim beschadigde en verf bekladde nieuwe ontmoetingscentrum De Eng in Voorthuizen zijn bekend bij de politie.


Het betref twee minderjarige jongens uit Voorthuizen. Zij hadden niet de intentie om deze schade te veroorzaken. De ouders van de beide jongens hebben zichzelf gemeld. In overleg met politie, beheerder en gemeente zijn met de ouders afspraken gemaakt over de vergoeding van de schade.


Vandalisme aan het nieuwe ontmoetingscentrum en sporthal vond vorige week maandag plaats. In Voorthuizen leidde dit tot grote verontwaardiging.
Zonnepanelen, ...

MAANDAG 28|09

BARNEVELD - In de nacht van zaterdag op zondag 27 september om omstreeks 00:30 uur heeft een laffe daad zich afgespeeld op de van Wijnbergenlaan in Barneveld. Een geparkeerde auto is in deze nacht doelwit geworden van het leksteken van 4 autobanden. De dader is vermoedelijk gevlucht via de Van Haersoltelaan.

 

De politie roept de dader op zich te melden. Er zijn camerabeelden van dit incident.

 

De politie is op zoek naar getuigen en meer camerabeelden. Tips over dit incident kunnen gemeld worden bij de politie via telefoonnummer 0900-8844.

Meer artikelen