Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 09:19:36 (intrekken Alarm Brw) Oms Brandmelding Voestalpine Polynorm Bv N199 Li -... Prio Laag Eenheid | Blusgroep 2 Brandweer Bunschoten Utrecht
woensdag 08 juli 2020
1/1
TOP NIEUWS

VANDAAG 08|07

ZEEWOLDE - In de nacht van dinsdag op woensdag 8 juli heeft de politie, aan de Harderhaven in Zeewolde, bij een verdachte situatie, een voertuig gecontroleerd waarin deze elektrische fiets werd aangetroffen. Het voertuig kwam uit de richting van Harderwijk.

 

Ben of ken jij de eigenaar van deze fiets? Neem contact op met de politie via 0900-8844 onder vermelding van procesnummer 2020217486.

1/1

VANDAAG 08|07

ARNHEM - Op dinsdag 7 juli 2020, omstreeks ‪18:55 uur‬, vond er een verkeersongeval plaats op de kruising Rijkerswoerdsestraat met het Rijnwaalpad in Arnhem. Op deze locatie botste de bestuurder/bestuurster van een blauwe Opel Zafira, die uit de richting van Arnhem kwam, op een fietsster, die over het Rijnwaalpad fietste en de Rijkerswoerdsestraat overstak. De fietsster, een 33-jarige vrouw, kwam door de aanrijding hard ten val en raakte zwaar gewond. Ze liep onder meer een hersenschudding, scheurtjes in haar bekken en vijf gebroken ribben op. De bestuurder/bestuurster van de betrokken ...

VANDAAG 08|07

BARNEVELD - Op de Van Zuijlen van Nieveltlaan in Barneveld is woensdagmiddag rond 14:50 uur een vrouw gewond geraakt toen drie auto's op elkaar knalde.

 

Ter hoogte van het shell tankstation wilde een automobilist afslaan en de automobilisten erachter merkte dit te laat op en botste vervolgens op hun voorligger. Twee andere bestuurders kwamen met de schrik vrij. De schade aan de auto's was aanzienlijk. Het busje kon nog zelfstandig verder rijden, de twee auto's moest door een berger afgevoerd worden. De weg was door het ongeval vanaf de drostendijk enige tijd afgesloten voor verkeer.

...

VANDAAG 08|07

HENGELO - Op dinsdag 7 juli rond 22:00 uur hebben boeren met hun trekkers het kantoor van RTV Oost geblokkeerd op de Hazenweg in Hengelo. Ongeveer vijftien trekkers staan op het parkeerterrein van RTV Oost.

 

Het is niet bekend of er nog mensen aanwezig waren in het pand van de regionale omroep. Het is een actie tegen het veevoerbeleid van de minister, waarbij de uitstoot van het stikstof uit het mest verlaagd zal worden door minder eiwit toe te staan in het veevoer.

GISTEREN 07|07

UGCHELEN - Dinsdagavond omstreeks 22:40 uur werd de brandweer gealarmeerd voor een winkelbrand aan de Ugchelseweg in Ugchelen. Bij aankomst bleek het te gaan om snackbar 't Bikkertje.

 

Er was bij het schoonmaken van de frituurpan brand ontstaan. De brandweer heeft de brand geblust en controles uitgevoerd. Ook de politie kwam ter plaatse. De snackbar is nu dicht en stichting Salvage komt ter plaatse voor de afhandeling.

GISTEREN 07|07

ARNHEM - Er vinden dinsdagavond op diverse plekken in Gelderland acties van boeren plaats. Er wordt door de boeren aangifte gedaan tegen het veevoerbeleid van de minister, waarbij de uitstoot van het stikstof uit het mest verlaagd zal worden door minder eiwit toe te staan in het veevoer.

 

Ook in Arnhem zijn de boeren aan het protesteren. Daar is een groep aanwezig om op het politiebureau aangifte te doen tegen Schouten.

1/1

GISTEREN 07|07

VELUWE - Op 7 juli startte de aanleg van een nieuw netwerk aan ruiter- en menroutes tussen Ede, Renkum en Wageningen. Het totale netwerk omvat zo'n 200 km aan ruiter- en menroutes, inclusief een aanrijroute naar het Nationale Park de Hoge Veluwe (ingang Otterlo). Het routenetwerk is het eerste dat geheel wordt uitgevoerd in de nieuwe Veluwe-knooppuntenstijl.

 

Wethouders Peter de Pater van Ede en Maud Hulshof van Wageningen en Mathijs Fleur, voorzitter van Toeristisch Platform Renkum markeerden de start van de aanleg van de routes met het leggen van een puzzelstuk van 1,5 meter, ...

MAANDAG 06|07

WOUDENBERG - Na een melding van een alerte buurtbewoner kon er op 6 juli een verdachte worden aangehouden voor een woninginbraak. Door de snelle melding kon de politie ook snel ingrijpen.

 

In de nacht van zondag 5 op maandag 6 juli ziet een bewoner aan de Griftdijk in Woudenberg iets heel verdachts: twee donker geklede mannen rondom een huis in de straat. En dat klopt niet, want de mensen die hier wonen zijn op vakantie. De alerte buur meldt dit meteen bij de politie.

 

Als het huis wordt onderzocht, blijkt dat er is geprobeerd om in te breken. Er wordt naar de verdachten ...

ZONDAG 05|07

OMMEN - Tijdens het weekend vonden er 2 woninginbraken plaats in Ommen. Een woning aan de Schammelte werd door de dader(s) bezocht tussen vrijdag 3/7 23.00 uur en zaterdag 4/7 06.15 uur.


De andere inbraak vond plaats in een woning in de Windestraat in Ommen, op zaterdag 4/7 tussen 10.00 uur en 23.55 uur. Indien u info heeft of andere relevante informatie, bel daarvoor naar 09008844.

 

Voorkom inbraak

De kans op woninginbraken kunt u verkleinen door een bewakingscamera, elektronische beveiliging en goed hang- en sluitwerk aan te schaffen voorzien van het Politiekeurmerk ...

Meer artikelen