Laatste alarmering:
Datum gisteren Tijd 17:50:50 Oms-alarm Voestalpine Polynorm Bv N199 Li - Amersfoortseweg Bunschoten-spakenburg... Prio Hoog Eenheid | Blusgroep 2 Brandweer Bunschoten Utrecht
zaterdag 20 juli 2019
1/1
TOP NIEUWS

VANDAAG 20|07

EMMEN - De politie is een onderzoek gestart naar een woningbrand op de Varenkamp in Emmen. Omstreeks 3.50 uur kwam op de meldkamer een melding van een brand in een woning op de Varenkamp in Emmen, een benedenwoning in een flatgebouw. De politie is daar met meerdere eenheden van de politie en brandweer naar toegegaan om hulp te bieden. Uit voorzorg zijn de bewoners van de boven- en naastgelegen woningen uit hun woning gehaald. De bewoner en een kind uit de betreffende woning waren inmiddels uit de woning en zijn door een arts behandeld. Het kind is voor controle naar het ziekenhuis ...

1/1

VANDAAG 20|07

ARNHEM - In de nacht van vrijdag op zaterdag 20 juli zijn er drie mannen aangehouden. De mannen worden er van verdacht een straatroof te hebben gepleegd ter hoogte van de Blauwe Golven in Arnhem.

 

De verdachten boden een taxirit aan en gingen er vervolgens na enkele bedreigingen met een onbekend geldbedrag vandoor.

 

Na een duidelijk signalement en een goede samenwerking met de andere politie eenheden zijn er drie verdachten aangehouden.

VANDAAG 20|07

APELDOORN - Op zaterdag 20 juli rond 16:45 uur is de brandweer uitgerukt naar de Gerard Terborchstraat in Apeldoorn. Door een onbekende oorzaak is er brand uitgebroken.

 

De brand kon snel geblust worden. Er zijn geen gewonden gevallen, wel is er veel schade aan de woning. Het team brandonderzoek komt onderzoek doen naar de brand.

VANDAAG 20|07

COEVORDEN - Op zaterdag 20 juli is de brandweer rond 16:15 uur uitgerukt naar de Zaadvenenweg in Coevorden. Door een onbekende oorzaak is er brand uitgebroken achter in een koeienstal.

 

De koeien moesten uit de stal gehaald worden en zijn naar een weiland gebracht. Een persoon moest nagekeken worden in een ter plaatse gekomen ambulance. Hij hoefde niet mee naar het ziekenhuis.

VANDAAG 20|07

APELDOORN - Een fietsster is zaterdagmiddag met spoed naar het ziekenhuis overgebracht na een aanrijding op het Ambachtsveld in Apeldoorn. De vrouw werd geschept bij een oversteekplaats door een auto.

 

Het ongeval gebeurde rond 15.15 uur, een auto komt vanaf de Ambachtsveld en reed in de richting van de Laan van Kuipershof. Bij de oversteekplaats ging het mis. De vrouw werd waarschijnlijk te laat gezien waarna een botsing niet meer kon voorkomen. De fietsster eindigde zo'n 5 meter verder dan de oversteekplaats. De vrouw werd ter plaatse gestabiliseerd waarna zij met spoed is ...

VANDAAG 20|07

AMERSFOORT - De brandweer is zaterdagmiddag 20 juli groots uitgerukt voor een brand in een transformatorhuisje aan de Spaceshuttle in Amersfoort.

 

Omdat er nog stroom op het huisje staat kan de brandweer niet naar binnen om te blussen. Zij koelen het gebouw van buiten af tot Stedin ter plaatse komt.

 

Door de brand hadden enkele omliggende bedrijven geen stroom. 

1/1

VANDAAG 20|07

APELDOORN - Afgelopen nacht is een 22-jarige man uit Apeldoorn gewond geraakt nadat hij door drie onbekende mannen is neergestoken. De politie is meteen een onderzoek gestart en is op zoek naar getuigen.


Het slachtoffer fietste rond 00.30 uur op de kruising van de Rijnstraat met de Oude Beekbergerweg toen hij door drie mannen werd aangesproken en om geld werd gevraagd. Het slachtoffer wilde dit niet afgeven en fietste snel weg. Op dat moment voelde hij een flinke steek in zijn zij omdat hij werd gestoken door een scherp voorwerp. Het slachtoffer kon ontkomen en stuitte niet veel later ...

DONDERDAG 18|07

LAREN - Een 28-jarige man uit Baarn werd woensdagavond 18 juli op heterdaad aangehouden voor een woninginbraak op de Drift in Laren.


De bewoonster van de woning was net rond 23.00 uur thuis gekomen, toen ze in haar woning gestommel hoorde en zag dat er spullen verschoven waren. Direct belde ze de politie en verliet de woning. Agenten waren snel ter plaatse en gingen de woning binnen waar ze de inbreker al snel vonden. Hij droeg een soort van bivakmuts en probeerde met een grote tas met gestolen spullen de woning uit te vluchten. Agenten gebruikten pepperspray om hem aan te houden. Toch ...

DONDERDAG 18|07

AMERSFOORT - Donderdagochtend 18 juli omstreeks 09:00 uur heeft er naar aanleiding van een verkeersconflict een mishandeling plaatsgevonden op het Enkeerdpad in Amersfoort.

 

De politie roept getuigen op contact op te nemen met de politie via telefoonnummer 0900-8844.

Meer artikelen