Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 04:23:39 Bunschoten-spakenburg 85312 Prio Middel Eenheid | Ambulance 09-125

Ambulance 09-125

dinsdag 03 augustus 2021
TOP NIEUWS

VANDAAG 03|08

VOORTHUIZEN - Op de Garderbroekerweg is dinsdagmorgen rond 10:00 uur een scooter rijdster aangereden door een automobilist. De vrouw knalde in de zijkant toen een bestelwagen de Blotenkamperweg overstak richting de Zeumerseweg. De vrouw raakte gewond en is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De bestuurder van de auto raakte niet gewond. Omstanders schoten te hulp tot de ambulance ter plaatse was. De politie onderzoekt het ongeval. 

GISTEREN 02|08

AMERSFOORT - Maandagmiddag 2 augustus vielen bezoekers in het kunstgras een gebrand hakenkruis op in de voetbalkooi aan het Masker in Amersfoort.

 

In het kunstgras is te zien hoe een hakenkruis in het gras is gebrand. Ook andere brandplekken zijn goed te zien. De voetbalkooi wordt vaak gebruikt door jeugd.

 

Regelmatig neemt de politie de voetbalkooi mee in hun toezichtronde. Helaas kon het toezicht van de politie de vernielingen niet voorkomen.

GISTEREN 02|08

BUNSCHOTEN - Op Hoornse Hop in Bunschoten is een nieuwe straatnaambord geplaatst. Het maken van het bord is alleen niet helemaal goed gegaan. Op het bord staat namelijk Hoorse Hoop.

 

Waar de fout precies is gemaakt, is niet bekend.

GISTEREN 02|08

EEMNES - De zelfbedieningspont aan de Noord Ervenweg in Eemnes is  buiten gebruik. De zelfbedieningspont heeft schade opgelopen door vandalisme. Wat er precies allemaal kapot is, is niet bekend. Ook het straatwerk heeft schade. Met lint is de pont afgezet. Bij de pont hangen ook bewakingscamera's. Mogelijk zijn de vandalen gefilmd.

 

Meerdere toeristen op de fiets stonden bij de trekpont en moesten hun route aanpassen. Wanneer de pont weer gebruikt kan worden, is niet bekend.

GISTEREN 02|08

AMERSFOORT - Maandagmiddag 2 augustus omstreeks 16.00 uur is een automobilist de macht over stuur kwijt geraakt en is tot stilstand gekomen tegen een verkeerslicht aan de Amsterdamseweg in Amersfoort.

 

Het eenzijdige verkeersongeval gebeurde ter hoogte van de Berkelstraat. De bestuurster is door een verpleegkundige van de ambulancedienst gecontroleerd op letsel maar ze bleek ongedeerd.

 

Een bergingsbedrijf heeft de auto geborgen.

1/1

GISTEREN 02|08

VOORTHUIZEN - Begin september vinden kapwerkzaamheden plaats aan het sparrenbos in Voorthuizen. Het gaat om circa 30 sparren die dood zijn. Ze zijn aangetast door de Letterzetter en vormen een bedreiging voor de veiligheid.


Als gemeente zijn we ons bewust van de gevoeligheid van het kappen van deze bomen, door de samenhang met de geplande bouw van het appartementencomplex bij het Pastoriebos. We kiezen echter nadrukkelijk voor de veiligheid van omwonende en passanten. Daarnaast is de kap van deze dode sparren ook noodzakelijk als de geplande bouw niet door gaat.


In verband met de veiligheid ...

1/1

GISTEREN 02|08

LUNTEREN – De carpoolplaats aan de Scharrenburgersteeg in Lunteren is sinds begin deze maand afgesloten. De gemeente Ede heeft dat bekendgemaakt op borden die bij de parkeerplaats zijn neergezet.

 

Op de parkeerplaats wordt de laatste tijd veel rommel gedumpt. Het gebeurd vaak dat onbekenden afval achterlaten en de gemeente moet dit elke keer opruimen. Vorig jaar werd er een bankstel achtergelaten. Ook vond de gemeente hennep afval en begin oktober lag er ook een hoop rommel en een oude Mercedes.

...

MAANDAG 26|07

HARDERWIJK - In de nationale verkiezing van de meest toegankelijke gemeente van Nederland is Harderwijk doorgedrongen tot de halve finale. Van de 352 gemeenten in Nederland bleven er in de eerste ronde 12 over waaronder Harderwijk.

 

Op de campagne website van Meest Toegankelijke Gemeente van Nederland heeft Harderwijk een eigen pagina met meer informatie.

 

Wethouder Gert Jan van Noort onderstreept dat het ook in deze halve finale niet gaat om het winnen maar om ervan te leren: "Harderwijk wil een gastvrije en toegankelijke gemeente zijn voor iedereen. Stemmen op de gemeente ...

MAANDAG 26|07

WAGENINGEN - zondag 25 juli 2021, omstreeks 00.00 uur, heeft er een bedreiging met een vuurwapen plaatsgevonden op de kruising Junusstraat / Kapelstraat in Wageningen. Hierbij zijn twee personen gezien die voldoen aan de volgende signalementen:


Persoon 1:
- Getinte huidskleur;
- Tussen de 14 en 17 jaar oud;
- +/- 1.50 meter lang, opvallend klein;
- Smal postuur
- Zwart gekleed met capuchon dragend op hoofd;
- Schoudertasje, schuin dragend
Persoon 2:
- Negroïde man;
- Kort koeshaar
- +/- 17 jaar oud;
- Tenger postuur;
- Parka-achtige zwarte jas

 

Heeft u iets gezien en/of gehoord of kent u ...

Meer artikelen