Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 00:06:20 Bunschoten-spakenburg 32423 Prio Hoog Eenheid | Ambulance 09-137

Ambulance 09-137

zondag 24 maart 2019
TOP NIEUWS

VANDAAG 24|03

GARDEREN - Op zaterdagavond 23 maart werd de brandweer omstreeks 22.15 uur gealarmeerd voor een woningbrand aan de Putterweg in Garderen. De brandweer uit Garderen werd ondersteund door collega's uit Apeldoorn, Kootwijkerbroek en Elst.

 

De brandweer uit Kootwijkerbroek en Elst werden ingezet omdat zij gespecialiseerd zijn in het bestrijden van branden in rietgedekte daken.


De brand werd ontdekt door voorbijgangers die de bewoners waarschuwde welke op het punt stonden naar bed te gaan.


De hoogwerker uit Apeldoorn heeft een lichte aanrijding gehad, bij het oprijden van het ...

GISTEREN 23|03

ACHTERVELD - In een schuur achter woning aan de Ruurd Visserstraat in Achterveld is zaterdag omstreeks 18:45 uur brand ontstaan.

 

Buurtbewoners hadden al een bluspoging ondernomen in afwachting van de brandweer. De brandweer heeft het vuur geblust maar kom niet voorkomen dat de schuur zwaar beschadigd raakte. De oorzaak van de brand is onbekend.

GISTEREN 23|03

APELDOORN - Op zaterdag 23 maart werd de brandweer rond 16.15 gealarmeerd nadat bewoners van tientallen woningen aan de Carrouselweg in Apeldoorn, een terpentine lucht hadden waargenomen. De brandweer was snel ter plaatse met meerdere voertuigen.


Het is de derde keer in korte tijd dat de brandweer voor de zelfde reden naar deze wijk gaat. De brandweer heeft na overleg met de gemeente het riool door gespoeld. De brandweer kon na een lange inzet van ongeveer 2 uur retour. De brandweer kon de reden van de lucht niet meer achter.

1/1

GISTEREN 23|03

BARNEVELD - Meer intimiteit in het interieur. Dat was één van de wensen bij de complete make-over die Eeterij De Hebberd heeft ondergaan. 'Voor zowel grote als kleine groepen moet de ruimte gezellig zijn. Om dat voor elkaar te krijgen, heeft de interieurarchitect voorgesteld om verschillende hoeken te creëren. Een idee waar wij meteen enthousiast over waren.'

 

Aan het woord is Albert Hoekendijk, eigenaar van De Hebberd. Zijn oudste zoon Robbin (21), die ook veel in het restaurant te vinden is, vult aan: 'Wat ik ook een echte eyeopener vond, is dat de ruimte meer rust moet ...

1/1

GISTEREN 23|03

HARDENBERG - Zaterdagochtend trof de politie van Hardenberg onderstaande telefoon aan. Zij hebben het vermoeden dat deze telefoon van diefstal afkomstig is. Er staan helaas geen ICE contacten in de iPhone die de politie heeft kunnen benaderen.


Mocht de telefoon van jou zijn of weet je van deze iPhone is? Neem dan contact met de politie op via 0900-8844. Wanneer je belt kun je het volgende procesnummer doorgeven: 2019126848.

1/1

GISTEREN 23|03

HILVERSUM - Afgelopen donderdag, rond het middaguur, kreeg de politie de melding dat de zoon des huizes de auto van zijn ouders in Hilversum-Noord had vernield. Nog voor agenten de verdachte konden achterhalen, kregen we even later de melding dat de 26-jarige man uit Hilversum opnieuw bij de woning was, waar hij ditmaal een ruit van de woning had vernield.


Agenten troffen even later de verdachte in de omgeving aan, waarna hij werd aangehouden. Bij zijn insluiting werd een geldbedrag van ruim 22.000 euro aangetroffen. Het geld is in beslag genomen in het kader van 'slachtofferbeslag´, ...

GISTEREN 23|03

NIJKERK - Zaterdagmorgen is een chauffeur onwel geraakt, hij reed met zijn vrachtwagencombinatie in een sloot. Een en ander is gebeurd op de Edisonstraat in Nijkerk. De chauffeur wilde gaan lossen bij een levensmiddelenbedrijf in Nijkerk, op een niet verklaarbare manier reed hij plotseling weg. Hij reed daarbij tussen twee bedrijfspanden door aan de overkant van de weg en vervolgens rechtdoor een diepe sloot in. 

 

De chauffeur raakte niet bekneld maar kon zijn voertuig niet zelfstandig verlaten, de brandweer van Nijkerk heeft daarbij assistentie verleend. Hij is daarna door het ...

VRIJDAG 22|03

OVERBERG - Op zaterdag 9 maart heeft er rond 17.30 uur een mishandeling plaatsgevonden nabij een hotel aan de Dwarsweg in Overberg. De mishandeling vond buiten plaats en drie personen waren hierbij betrokken. De politie heeft deze mishandeling in onderzoek en roept getuigen op zich te melden.

 

De politie vermoedt dat een aantal bezoekers van de horecagelegenheden aan de Dwarsweg wellicht iets heeft gezien van deze mishandeling. We willen graag in contact komen met deze getuigen. Hebt u iets gezien? Geef uw informatie door via telefoonnummer 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

...

VRIJDAG 22|03

ERMELO - Op 21 maart 2019 werd op de Fazantlaan een fietser in het been gebeten door een jonge herdershond.


De eigenaar van de hond was erbij maar helaas zijn er geen gegevens uitgewiseld. De politie wil graag weten wie de eigenaar is van deze jonge herdershond.


Bent u de eigenaar van de jonge hond of weet u wie de eigenaar is laat het de politie weten via 0900-8844.

Meer artikelen