Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 11:25:59 Bunschoten-spakenburg 19728 Prio Middel Eenheid | Ambulance 09-132

Ambulance 09-132

zondag 23 februari 2020
TOP NIEUWS

VANDAAG 23|02

PUTTEN - Op zaterdag 22 februari net voor middernacht werd de brandweer van Putten opgeroepen voor een woningbrand aan de Molitorstraat. Bij aankomst van de brandweer was er enige rook ontwikkeling en bleek het al snel te gaan om een schoorsteenbrand.

 

De brandweer heeft via het dak de brand in de schoorsteen geblust. Er was mogelijk ook nog wat smeuling in het dak zelf. Hiervoor heeft de brandweer een klein stuk van het dak open gemaakt en in het dak met water het dak gekoeld. Bij de brand zijn geen gewonden gevallen.

1/1

GISTEREN 22|02

VEENENDAAL - Bij het sportcomplex aan de Verlengde Sportlaan in Veenendaal is het zaterdag 22 februari onrustig geweest toen twee groepen op de vuist gingen. Enkele personen hebben verwondingen opgelopen.

 

De politie moest ingrijpen om de gemoederen tot bedaren te brengen. Agenten horen nu over en weer het verhaal aan.

1/1

GISTEREN 22|02

BARNEVELD - De politie heeft vrijdagavond rond 18.15 uur een 40-jarige Barnevelder aangehouden na een conflict bij supermarkt Lidl aan de Oldenbarnevelderweg in Barneveld.

 

De man is bij het conflict gewond geraakt en in een ambulance gecontroleerd. Het is nog onduidelijk wat er zich precies heeft afgespeeld.

GISTEREN 22|02

ERMELO / HIERDEN / VIERHOUTEN - In het onderzoek naar de overval op een woning aan de Julianalaan in Ermelo op 8 februari, onderzoekt de politie of er een verband is met eerdere overvallen in Hierden op 23 januari en Vierhouten in maart vorig jaar. In verband met nieuwe informatie doet de politie nogmaals een getuigenoproep in deze zaken.

 

In het onderzoek zijn nog geen aanhoudingen verricht, maar op basis van het onderzoek tot dusver vermoedt de recherche dat het om jonge mannen gaat. Een van hen zou opvallend, halflang rasta-haar hebben.

 

Maskers
Al eerder werd bekend ...

GISTEREN 22|02

AMERSFOORT - Zaterdagmiddag 22 februari is de brandweer gestuurd naar de Laan 1914 in Amersfoort. Daar is een dode boom op een voorbij rijdende dure BMW gevallen.


Er raakte niemand gewond maar de bestuurder en zijn bijrijder zijn wel erg geschrokken. De auto zal worden afgesleept.

GISTEREN 22|02

APELDOORN - De brandweer is zaterdagmiddag opgeroepen voor een melding van een "stormschade" aan de Bas Backerlaan in Apeldoorn.

 

De brandweer was snel ter plaatse en bij aankomst bleek er door de wind wat los te zijn gekomen bij de schoorsteen. De brandweer heeft met behulp van de hoogwerker het euvel verholpen waardoor er geen gevaarlijke situatie meer ontstond.

 

Volgens Alarmeringen Apeldoorn kwam de melding om 14:08 uur binnen. De brandweer kon nadat de klus was geklaard weer retour.

GISTEREN 22|02

NIJKERK - Zaterdagmiddag rond de klok van half vijf vond er een aanrijding plaats op de rotonde Tabaksplanter Arkemheenweg in Nijkerk. Een motorrijder kwam in aanraking met een auto en kwam daarbij ten val. Hij raakte daarbij lichtgewond.

 

De poltie en een ambulance zijn ter plaatse gekomen, omstanders hadden zich intussen ontfermd over de onfortuinlijke motorrijder. Over de oorzaak van het ongeval is verder niets bekend. 

GISTEREN 22|02

Veel uitdrukkingen en gezegden, die we vandaag de dag gebruiken, zijn ontleend aan de geschiedenis van ons land. Wat dacht u bijvoorbeeld van: ‘een oogje in het zeil houden’.

 

Dinsdagavond moest ik hieraan denken, toen de coördinatoren van WhatsAppgroepen elkaar ontmoetten in het gemeentehuis. Een boeiende avond waarop we elkaar informeerden over wat er in de wijken en buurten van onze gemeente gebeurt.  En dat is veel, beluisterde ik. We hebben een dekkend netwerk van maar liefst 155 WhatsAppgroepen. Als we ervan uitgaan dat gemiddeld zo’n 75 personen lid zijn van zo’n ...

DONDERDAG 20|02

BARNEVELD - Donderdagavond 5 maart is er een inloopbijeenkomst van de gemeente Barneveld over het bestemmingsplan Woudse Erven 1. Woudse Erven 1 is een toekomstige deelwijk van de wijk De Burgt. Tijdens de avond presenteren we de ‘verbeelding’ (kaart bij het bestemmingsplan) en de typologiekaart. U kunt als bezoeker vragen stellen en informatie krijgen. Ook liggen er inspraakformulieren om mee te nemen en in te vullen.

 

De bijeenkomst is van 19:00 – 21:00 uur in het Van Lodenstein College aan de Lunterseweg 94 in Barneveld.

 

Woningen Woudse Erven 1

Volgens de ...

Meer artikelen