Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 08:47:38 Oms-alarm Voestalpine Polynorm Bv N199 Li - Amersfoortseweg Bunschoten-spakenburg... Prio Hoog Eenheid | Bevelvoerders Brandweer Bunschoten Utrecht
maandag 06 april 2020
TOP NIEUWS

VANDAAG 06|04

BARNEVELD - Op het fietspad langs de Valkseweg in Barneveld is maandagmorgen rond 06:00 uur een ongeval gebeurd. Een voetgangster werd in het donker aangereden door een scooterrijder.

 

Beiden raakte gewond en zijn overgebracht naar het ziekenhuis. De vrouw die een hond aan het uitlaten was in het donker raakte flink gewond. De hond bleef ongedeerd. De scooter is door de politie voor onderzoek in beslag genomen

GISTEREN 05|04

HILVERSUM - Op zondagavond 5 april heeft er even na 20:00 uur een steekpartij plaatsgevonden op de Erfgooiersstraat in Hilversum.

 

De politie kwam in kogelwerende vesten ter plaatse. Al snel na de melding van een ruzie in of bij een woning hielden agenten een verdachte aan. Die man bleek ook gewond te zijn geraakt bij het steekincident. Wat er precies is gebeurd is nog onduidelijk.

 

De politie doet onderzoek naar de precieze toedracht van het steekincident.

1/1

GISTEREN 05|04

SCHERPENZEEL - Zondag 5 april zijn op de kolfschoterdijk in Scherpenzeel twee lammetjes aangetroffen. De dierenambulance Woudenberg heeft de lammetjes opgevangen en is nu op zoek naar de eigenaar. De eigenaar kan contact opnemen via telefoonnummer 06-54 928 928.

 

Ze zijn niet op zoek naar een opvang. Voor de lammetjes wordt goed gezorgd.

GISTEREN 05|04

OMMEN - Een motorrijdster is vanmiddag gewond geraakt bij een ongeval op de Beerzerweg bij Ommen. Het ongeval vond rond twintig over drie plaats op de Beerzerweg tussen de Eerderveldweg en de Junnerweg. De vrouw kwam daar ten val en eindigde op het wegdek. Ze reed samen met twee collega motorrijders. Andere motorrijders en voorbijgangers stopten om eerste hulp te verlenen. Het personeel van een ter plaatse gekomen ambulance verwijderde in alle voorzichtigheid haar helm. Ze werd daarna met behulp van de politie en een schepbrancard de brancard opgetild en verder gestabiliseerd. De vrouw ...

GISTEREN 05|04

VOORTHUIZEN - Zondagmiddag 5 april heeft er een aanrijding plaatsgevonden op de Baron van Nagellstraat in Voorthuizen. Omstreeks 16.30 uur is een motorrijder achterop een personenauto gebotst en raakte hierbij gewond.

 

De motorrijder wordt in de ambulance nagekeken door het ambulancepersoneel. De exacte oorzaak van de aanrijding is onbekend.

GISTEREN 05|04

NIJKERK - Zondagmiddag 5 april rond 15.45 uur zijn twee jerrycans met mogelijk drugsafval aangetroffen aan het Nekkeveld in Nijkerk.

 

De politie vond de twee jerrycans en heeft de brandweer ingeschakeld om metingen te verrichten.

GISTEREN 05|04

LAREN - Op zondag 5 april is de brandweer even na 13:30 uur met meerdere voertuigen uitgerukt voor een woningbrand aan de Torenlaan in Laren (NH).

 

Bij aankomst was er sprake van een felle brand in het rietendak van een vrijstaande woning. De brandweer heeft opgeschaald naar het sein 'grote brand'. Momenteel zijn meerdere brandweerlieden met man en macht bezig om het riet van het dak te halen om zo de brand te kunnen blussen. Echter maakt de harde wind het ze niet gemakkelijk. Een speciale ploeg voor rietendak brandbestrijding uit Utrecht is ook ter plaatse. Of het huis kan ...

ZATERDAG 04|04

De wereld om ons heen is zo onwerkelijk, onzeker en onrustig. Scholen dicht, afstand houden verplicht. Niet naar je werk en een gesloten kerk. Geen sportwedstrijd, je avondje uit afgezegd en zelfs bezoekers thuis ontvangen is er niet meer bij. Hoe houden we de kinderen bij de (thuis)les? Hoe weten de mantelzorgers het vol te houden nu er bijvoorbeeld geen dagbesteding meer is voor een huisgenoot? Hoe ga je om met angst en verdriet als dat besmettelijke virus jou of dierbaren treft? En als je langduriger met z'n allen thuis zit kan dat stress, spanning of geruzie teweegbrengen. We raken zomaar ...

VRIJDAG 03|04

SCHERPENZEEL - Een inwoner van Scherpenzeel is woensdag 1 april in zijn woonplaats overleden aan de gevolgen van een coronabesmetting. Dit is het eerste overlijden na besmetting door het coronavirus in de gemeente Scherpenzeel. Burgemeester Harry de Vries: "Mijn medeleven gaat uit naar familie en nabestaanden."

 

De overledene is positief getest op het coronavirus. In verband met de privacy van de overledene en de familie geeft de gemeente verder geen persoonlijke informatie.

 

De Vries leeft mee met de nabestaanden en indirect met alle inwoners. "Ik realiseer mij heel goed ...

Meer artikelen