Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 04:59:04 Bunschoten-spakenburg 7051 Prio Hoog Eenheid | Ambulance 09-136

Ambulance 09-136

zaterdag 19 januari 2019
1/1
TOP NIEUWS

VANDAAG 19|01

APELDOORN - De politie is dringend op zoek naar familie of bekenden van een onbekende gewonde vrouw. De mevrouw raakte vanmiddag rond 15.00 uur ernstig gewond bij een eenzijdig ongeval in Apeldoorn. Mevrouw is helaas niet aanspreekbaar waardoor we niet weten wie ze is.


De vrouw is ongeveer 80 jaar. Ze is blank, 1.70 - 1.75 lang. Ze droeg een opvallend groene jas, een paarse tuniek en een felrode sjaal. Mevrouw heeft kort grijs haar met een slag er in. Ze heeft een trouwring waarin staat Heinz 15-05-'55.


Ken je deze mevrouw of mis je iemand in je omgeving die aan het signalement ...

VANDAAG 19|01

NIJKERK - Zaterdagmiddag 19 januari werd de politie naar een aanrijding op de A28 gestuurd. Twee voertuigen waren op elkaar gebotst en in beide voertuigen zaten naast een volwassenen ook drie kinderen. In een van de twee auto's waren ook nog twee net gekochte jonge hamsters aanwezig.

 

Ter plaatse bleek er gelukkig geen sprake van enig letsel, er was enkel een hoop blikschade. Drie kinderen die in het eerste voertuig hadden gezeten waren inmiddels meegenomen door een familielid die in de buurt was. Omdat niet iedereen in de sleepauto paste besloten de agenten de overige drie kinderen, ...

VANDAAG 19|01

BARNEVELD - In de nacht van vrijdag op zaterdag 19 januari, omstreeks 02:20 uur, hebben drie jongens de Veiligverkeer borden die op de Beekboog in Barneveld stonden verwijderd en in het water gegooid.

 

Er zijn camera beelden waar deze jongens op staan. Wijkplatform De Burgt roept deze jongens op zichzelf te melden.

1/1

VANDAAG 19|01

DOETINCHEM - De politie heeft vrijdagnacht een 17- en een 18-jarige man uit Ulft en 's-Heerenberg aangehouden. Ze worden verdacht van overtreding van de Wet Wapens en Munitie.

 

Agenten zagen tijdens hun surveillance een personenauto bij een gesloten tankstation aan de Varsseveldseweg staan. De agenten besloten de mannen en de personenauto te controleren.

 

Bij deze controle troffen de agenten een vuurwapen in de personenauto aan. De 2 mannen zijn aangehouden op verdenking van overtreding van de Wet Wapens en Munitie en ingesloten voor nader verhoor.

...

VANDAAG 19|01

BARNEVELD - Aan de Tulpenstraat in Barneveld heeft een gebroken waterleiding vanmorgen een straat blank gezet. Ook in de Begoniastraat liep het water alle kanten op.

 

Bewoners van de Tulpenstraat, Begoniastraat, Azaliastraat, Hortensiastraat en Rozenstraat hebben door de breuk minder of geen water. Het waterbedrijf geeft aan dat de storing rond 10:00 verholpen moet zijn.

 

Maandagochtend zorgde een breuk in de waterleiding voor problemen aan de Jacob Catsstraat in Barneveld.

...
1/1

GISTEREN 18|01

BARNEVELD - Het al dan niet vervuilde zand dat in onder meer Barneveld toegepast is, blijft de gemoederen op allerlei manieren bezig houden. De VVD en Burger Initiatief hebben daarom de krachten gebundeld en komen met een initiatiefvoorstel om een grondig onderzoek te doen door een commissie van externen, mensen die tot nu toe op geen enkele manier partij zijn geweest in het zandverhaal. In de komende raadsvergadering op 30 januari, dienen zij daartoe een initiatiefvoorstel in. Daarmee wordt het interpellatiedebat dat Lokaal Belang heeft aangevraagd, naar onze mening overbodig.


Theo ...

1/1

GISTEREN 18|01

DEELEN - Helikopters van het Defensie Helikopter Commando oefenen het laagvliegen. Dat doen ze op en rondom vliegbasis Deelen van maandag 21 tot donderdag 24 januari van 9:30 tot 23:30 uur.

 

Mocht je overlast ervaren, kun je dat melden op de website van defensie.

GISTEREN 18|01

AMERSFOORT - De politie heeft vrijdagmorgen 18 januari j.l. in de binnenstad van Amersfoort op heterdaad een man aangehouden op verdenking van het aanranden van twee vrouwen die ochtend. Getuigen en eventuele andere slachtoffers van deze verdachte worden verzocht zich te melden.

 

Deze morgen om 09.00 uur werd een vrouw, die over de Langestraat fietste, door de verdachte lastiggevallen en aangerand. Ongeveer een kwartier later overkwam een andere vrouw op de Weverssingel hetzelfde. Zij was zo slim om met haar telefoon een foto van de verdachte te maken en belde de ...

GISTEREN 18|01

BUNSCHOTEN - In de gemeente Bunschoten bedraagt de schade die rond de afgelopen jaarwisseling is aangericht € 3.725,50. In dit bedrag zijn nog niet de kosten voor het herstellen van een betonnen bak meegenomen. Deze kosten worden nog in kaart gebracht. Vorig jaar bedroeg het bedrag door vuurwerkschade € 2.043,83.

 

Afgelopen december werd door de boa's van de gemeente Bunschoten toezicht gehouden op vuurwerkoverlast. Inwoners konden vuurwerkoverlast melden bij de politie of via de gemeentelijke vuurwerktelefoon. Uit voorzorg zijn ook diverse afvalbakken preventief ...

Meer artikelen