Laatste alarmering:
Datum gisteren Tijd 16:32:40 Bunschoten-spakenburg 41834 Prio Middel Eenheid | Ambulance 09-128

Ambulance 09-128

maandag 19 april 2021
1/1
TOP NIEUWS

VANDAAG 19|04

AMERSFOORT / BARNEVELD - Op het traject tussen Amersfoort Centraal en Barneveld Zuid moeten reizigers maandag 19 april rekening houden met een extra reistijd van een kwartier. Dit door 'beperkingen materieel'.

 

Het oponthoud duurt tot ongeveer 13.00 uur.

VANDAAG 19|04

EDE - In de nacht van zondag op maandag 18 april omstreeks 00:35 uur heeft er eenzijdig ongeval plaatsgevonden op de Ir. Lelystraat in Ede. Een vrouw reed dwars door een verkeersafzetting. De auto lag bij aankomst van de hulpdiensten op de rechter zijkant. het slachtoffer is per ambualnce naar het ziekenhuis vervoerd.

 

De auto is zwaar beschadigd en zal worden afgesleept door de bergingsbedrijf. Op de Ir. Lelystraat zijn ze momenteel bezig met werkzaamheden.

GISTEREN 18|04

NUNSPEET - Zondagavond 18 april rond 17.50 uur was brand ontstaan in twee leegstaande stacaravans op een camping aan de Hoge Bijsselse-Pad in Nunspeet.

 

De brandweer kon niet voorkomen dat beide stacaravans en een container volledig uitbrandden. Omdat er mogelijk sprake is van brandstichting doet de politie onderzoek. Door de brand is veel schade ontstaan.

GISTEREN 18|04

VEENENDAAL - Zondagmiddag 18 april rond 17.30 uur is een kind vast komen te zitten aan het Schrijverspark in Veenendaal.

 

Het kind was gaan schommelen maar bleek daarna vast te zitten in de schommel. De brandweer heeft het kind met red gereedschap weten los te krijgen. Het kindje liep geen verwondingen op.

GISTEREN 18|04

DOETINCHEM - Zondagmiddag heeft er even voor 17:00 uur een aanrijding plaatsgevonden op de kruising Terborgseweg met de Spinbaan in Doetinchem. Een auto raakte een andere auto in de flank. Dit kruispunt is nog niet zo lang geleden aangepakt door de gemeente.

 

De politie, brandweer en een ambulance kwamen met spoed ter plaatse. Gelukkig bleek het letsel van de inzittenden mee te vallen. Het ambulancepersoneel heeft een vrouw nagekeken. De andere automobilist kwam met de schrik vrij.

 

De twee auto's zijn met aanzienlijke schade door een berger afgesleept. Het verkeer had lichte ...

GISTEREN 18|04

BUNSCHOTEN - Op zondag 18 april bleken meerdere pakketen met folders gedumpt te zijn op de Bikkersweg in Bunschoten. De folders zijn gevonden ter hoogte van de moskee.

 

Het betreft een hoek waar weinig mensen komen. In Bunschoten en omgeving ontvangen veel mensen vaak geen folders. Of dit te maken heeft met de dumping, is niet bekend. Bij de gemeente is een verzoek ingediend om de folders op te ruimen.

 

Twee maanden geleden werden in Vathorst een grote hoeveeldheid huis-aan-huis kranten gevonden in een rioolbuis.

...

GISTEREN 18|04

UDDEL - Zondagmiddag 18 april heeft er rond 15.00 uur een ongeval plaatsgevonden op de N302 - Kootwijkerweg in Uddel.

 

Twee personenauto's zijn op elkaar gebotst met een grote ravage tot gevolg. Twee personen zijn in een ambulance gecontroleerd door het ambulancepersoneel. De weg was tijdens de afhandeling van het ongeval volledig afgesloten.

ZATERDAG 17|04

NIJKERK - Afgelopen week ontving de politie meerdere meldingen over een pannenverkoper in Nijkerk. Een man zou in Nijkerk bij diverse mensen aan de deur zijn gegaan of mensen op straat hebben aangesproken om een pannenset te kopen van hem.

 

Vaak kan je voor een mooi prijsje de pannenset op de kop tikken. Bij een daadwerkelijke verkoop hoort de politie vaak dat men er later achter komt er toch wel erg veel geld is betaald voor de pannenset of dat deze van een slechte kwaliteit zijn. De pannenverkopers zien er vaak netjes uit, hebben een vlotte babbel en rijden in een mooie ...

DONDERDAG 15|04

ERMELO / HARDERWIJK / ZEEWOLDE - Ook vandaag is met behulp van specialistische speurhonden gezocht op het Wolderwijd tussen Strand Horst en Zeewolde naar de vermiste kanoër.

 

Vrijdag 16 april zal opnieuw met sonar worden gezocht.

Meer artikelen