Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 07:13:44 Bunschoten-spakenburg 7895 Prio Hoog Eenheid | Ambulance 09-134

Ambulance 09-134

donderdag 21 januari 2021
1/1
TOP NIEUWS

GISTEREN 20|01

BARNEVELD - In de zomer van 2020 is onderzoek gedaan naar de toestand van de grote Canadese populier in Barneveld. Onderzoek was nodig omdat de kroon van de boom heel zwaar is. Hierdoor kunnen er mogelijk onveilige situaties ontstaan. Op verzoek van omwonenden is er een tweede onderzoek uitgevoerd. Hieruit blijkt dat flink snoeien van de kroon, voor nu, genoeg is.

 

Tweede onderzoek
Tijdens het tweede onderzoek is nadrukkelijk gekeken naar de veiligheid voor de omgeving. De gemeente wil inzetten op het behoud van de oude populier. Dit betekent dat we de uitkomsten van het tweede ...

1/1

GISTEREN 20|01

ZEEWOLDE - De afgelopen dagen zijn er meerdere malen vernielingen gepleegd in parkeergarage Ravelijn in Zeewolde. Het is enkel toegestaan om in de parkeergarage je auto te parkeren, niet om rond te hangen!

 

Politie Zeewolde doet er alles aan om de daders van deze vernielingen te achterhalen. Heeft u iets gezien of gehoord? Neem contact op met de politie via telefoonnummer 0900-8844.

GISTEREN 20|01

NIJKERK - Woensdag 20 januari is tegen het einde van de middag een bankstel in brand gestoken op een braakliggend terrein aan de Nachtegaalsteeg in Nijkerk.

 

Bij de brand kwam veel rook vrij. De opgeroepen brandweer had het vuur snel onder controle.

GISTEREN 20|01

KOOTWIJKERBROEK - Op de Wesselseweg N800 in Kootwijkerbroek is woensdagmiddag een auto tegen een lantaarnpaal gebotst. De auto is door de aanrijding over de kop geslagen. Het ongeval gebeurde rond 17.35 uur. De bestuurder is een 33-jarige inwoner van Kootwijkerbroek. Vermoedelijk was hij onder invloed van drugs, nader onderzoek moet dat uitwijzen.

 

De bestuurder van de auto is bij het ongeval gewond geraakt en naar het ziekenhuis vervoerd. De auto raakte bij het ongeval total loss en zal worden afgevoerd.

GISTEREN 20|01

RENKUM - Woensdagmiddag 20 januari rond 16.40 uur heeft een ongeval plaatsgevonden aan de Antoon Markusstraat in Renkum.

 

De bestuurder van een quad was aan het rijden, waarna plots zijn linker voorwiel afbrak. Hierdoor is de bestuurder ten val gekomen en licht gewond geraakt. De toegesnelde ambulance heeft het slachtoffer nagekeken. Het slachtoffer kon na controle hoefde niet mee naar het ziekenhuis.

1/1

GISTEREN 20|01

HARSKAMP - In een woning aan de Wormgoorlaan in Harskamp heeft woensdagmiddag een medische noodsituatie plaatsgevonden. De melding kwam bij de hulpdiensten omstreeks 14:15 uur binnen.

 

Naast de politie en ambulance werd ook de traumahelikopter opgeroepen. De helikopter is geland in een weiland vlakbij de woning. Wat de exacte toestand is van de patiënt is onduidelijk.

GISTEREN 20|01

EDE - Woensdagmiddag is er forse schade ontstaan na een botsing tussen twee voertuigen op de Willy Brandtlaan in Ede. Eén persoon is in de ambulance gecontroleerd.

 

De oorzaak van het ongeval is onduidelijk. Een berger gaat beide voertuigen afslepen. Vanwege het ongeval werd één rijstrookafgesloten.

DINSDAG 19|01

EDE - Ook in Ede wonen gezinnen die slachtoffer zijn van de problemen met de kinderopvangtoeslag. De gemeente wil deze gezinnen snel en zo goed mogelijk helpen. De gezinnen krijgen een vast aanspreekpunt en worden direct geholpen.

 

Duizenden ouders zijn getroffen door de problemen met kinderopvangtoeslag. De Belastingdienst/Toeslagen compenseert hen daar financieel voor. Maar voor wie in de problemen is geraakt is dat niet altijd voldoende. Er kunnen bijvoorbeeld problemen zijn ontstaan rondom huisvesting, schulden, inkomen, zorg en de opvoeding van kinderen. De gemeenten hebben ...

MAANDAG 18|01

HILVERSUM - De verhuizing van het politiebureau aan de Groest vindt plaats op donderdag 4 februari a.s. om 15.00 uur. Vanaf dat tijdstip is het bureau aan de Groest gesloten en kunt u ons voor het doen van aangifte of een melding bezoeken aan de Bonairelaan 4-6, 1213 VH Hilversum.


De 'Ronde toren' (aan de Prins Bernhardstraat naast het huidige bureau) wordt nog wel beperkt gebruikt voor o.a. het spreekuur van de wijkagent van het centrum, als uitvalsbasis voor het horecateam tijdens de uitgaansavonden en door de facilitaire dienst.

 

Aangifte doen
Op de Bonairelaan 4-6 zijn we elke dag ...

Meer artikelen