Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 07:13:44 Bunschoten-spakenburg 7895 Prio Hoog Eenheid | Ambulance 09-134

Ambulance 09-134

donderdag 21 januari 2021

1/1
TOP NIEUWS

GISTEREN 20|01

LANDELIJK - Op woensdag 20 januari heeft Marktplaats een groot aantal advertenties verwijderd van aangeboden thuisbezorgd-kleding. De kleding van thuisbezorgd werden massaal te koop aangeboden om de avondklok te omzeilen.

 

Voor de kleding werden hoge prijzen gevraagd. Ook kleding van andere maaltijdbezorgers werden aangeboden. Ondanks het verwijderen van de advertenties van Marktplaats, is de handel niet gestopt. Op andere platformen wordt de kleding nog aangeboden. Een van die platformen is Facebook. Het is niet bekend of Facebook de advertenties gaat verwijderen.

...

DONDERDAG 14|01

BUNSCHOTEN - Op donderdagmorgen 14 januari rond 10:25 uur zagen twee wandelaars in Bunschoten dat een vogel vast zat in een boom. De brandweer en dierenambulance werden daarom gestuurd naar de de Nijkerkerweg.

 

Het betrof een boom in de buurt van de Vebowand, achter industrieterrein Haarbrug. De vogel zat met visdraad vast in de boom. Een brandweerman is met behulp van een ladder naar boven gegaan. Hij heeft daar een tak afgebroken. Een andere brandweerman heeft de tak aangepakt en de vogel losgemaakt. De vogel is meegenomen door de dierenambulance en zal gebracht worden naar de ...

WOENSDAG 13|01

NIJKERK - Woensdag omstreeks 12.45 uur kwam er een melding van voertuig te water. Een voorbijganger had de auto in de sloot zien liggen en de hulpdiensten geïnformeerd. Brandweer, ambulance, politie en een trauma team met helikopter spoedde zich naar het Nekkenveld tussen Nijkerk en Bunschoten.

 

Aangekomen bleek er een kleine bestelwagen achterstevoren in de sloot te zijn beland. De berijder van de auto was aanspreekbaar maar kwam de auto niet uit. Ondertussen landde een traumateam in het aangrenzende weiland om assistentie te verlenen. 

 

Na enige tijd is de bestuurder ...

MAANDAG 11|01

BUNSCHOTEN-SPAKENBURG - Maandagmiddag 11 januari is een overleden persoon op een boot aangetroffen aan de Havenstraat in Bunschoten-Spakenburg.

 

Waardoor de persoon om het leven is gekomen, is nog niet duidelijk. De politie heeft de zaak in onderzoek.

ZONDAG 10|01

EEMNES - Zondagmiddag 10 januari rond 12.15 uur heeft een eenzijdig ongeval plaatsgevonden aan de rijksweg A1 in Eemnes.

 

Een automobilist is met zijn auto uit de bocht gevlogen en in een stuk bos op zijn kant tot stilstand gekomen. De brandweer heeft de bestuurder uit de auto moeten bevrijden. Nadat het slachtoffer was gestabiliseerd, is deze met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis gebracht.

 

Een bergingsbedrijf heeft de auto geborgen.

ZATERDAG 02|01

NEDERLAND - Vanwege corona mocht er dit jaar geen vuurwerk worden afgestoken. Als het aan de Nijmeegse burgemeester Hubert Bruls ligt, komt er ook volgend jaar voor het hele land een vuurwerkverbod.

 

Over de grote linie hadden waren er minder incidenten en veel minder vuurwerkslachtoffers waardoor zorgpersoneel werd ontzien. Niet iedereen is voorstander van een algeheel verbod op vuurwerk. De reden van het vuurwerkverbod was nu een andere. Iedereen begrijpt dat we de zorg moeten ontlasten.

 

Wat vind jij? Doe mee aan onze poll!

...

DONDERDAG 03|12

BUNSCHOTEN - Met het verhoren van zeven verdachten heeft de politie het onderzoek naar de openlijke geweldpleging in Bunschoten afgerond.


Op maandag 19 oktober, rond 20.30 uur, werden twee minderjarige meisjes in de omgeving van de Nieuweschans en de Garnalenweg lastig gevallen door een groep jongeren. De vader van de meisjes werd gewaarschuwd en hij meldde zich bij de groep. Dit leidde tot een ruzie en geweld waarbij de vader werd geslagen en geschopt. De man raakte gewond en had schade aan zijn bril.

 

Er werd aangifte gedaan en de politie startte met een onderzoek naar de ...

Agenda

Zaterdag 22 mei

10:00
Lunteren

Headlines

Volgend jaar weer knallen tijdens de jaarwisseling
BUNSCHOTEN-SPAKENBURG 24Webvertising