Laatste alarmering:
Datum 21|06 Tijd 21:06:55 Bunschoten-spakenburg 68339 Prio Middel Eenheid | Ambulance 09-123

Ambulance 09-123

woensdag 23 juni 2021

TOP NIEUWS

VANDAAG 23|06

EEMNES - Woensdagmiddag 23 juni rond 13.10 uur kwam een vrachtwagen aan de Bisschopsweg - N414 in Eemnes met pech te staan toen er brand ontstond aan de vrachtwagen.

 

Hoe de brand was ontstaan, is niet duidelijk. De bestuurder van een trekker met waterton van een boomverzorgingsbedrijf die langsreed, heeft de brandweer geholpen en de brand geblust. Vervolgens werd geprobeerd om de trailer los te halen van de vrachtwagen, waarna een wiel begon te roken.

MAANDAG 21|06

BUNSCHOTEN - Op maandag 21 juni vierde Oranjesupporters feest op de rotonde Blauwe Reiger / Westsingel in Bunschoten. De gemeente Bunschoten had vooraf veiligheidsmaatregelen getroffen. Een gedeelte van de weg was tijdelijk afgesloten en de gemeente had twee camera's geplaatst. Maar dat hield de Oranjesupporters niet tegen. Een grote mensenmassa was aanwezig op de rotonde.

 

Agenten hebben enige tijd toezicht gehouden. Er werd veel vuurwerk afgestoken. Voor zover bekend waren er verder geen ongeregeldheden. Ondanks de mensenmassa kon een ambulance met spoed makkelijk door het ...

MAANDAG 21|06

BUNSCHOTEN - Op maandag 21 juni werd een camera geplaatst op de zogeheten Oranje rotonde bij de Blauwe Reiger / Westsingel in Bunschoten. Op de rotonde komen altijd veel mensen bij elkaar na een overwining van Oranje.

 

Op meerdere plekken staan dranghekken klaar. De rotonde Westsingel – Blauwe reiger is vanavond afgesloten voor doorgaand verkeer, uitgezonderd fietsers en scooters, ter bescherming van mensen en spullen. De verwachting is namelijk dat er vanavond opnieuw Oranje fans naar de desbetreffende rotonde komen.', aldus de woordvoerder van de gemeente Bunschoten.

...

VRIJDAG 18|06

BUNSCHOTEN - Na de overwinning van Oranje op Oostenrijk vierden inwoners van Bunschoten feest op de rotonde in Bunschoten. Een grote mensenmassa had zich verzameld op de rotonde Westsingel / Blauwe Reiger in Bunschoten.De rotonde was eerder op de avond al versiert.

 

Er werd flink feest geweest op de rotonde. Een voorbijkomende stadsbus werd heen en weer geschud. De bus werd tegengehouden door de mensenmassa. Op de ronde werd af en toe vuurwerk afgestoken. Een ambulance moest met spoed door de mensenmassa. Dit ging redelijk vlot en zorgde niet voor veel problemen.

...
1/1

DINSDAG 15|06

NEDERLAND - Door de versoepelingen van de coronamaatregelen gaat u misschien op vakantie. Controleer uw reisdocument(en) op geldigheid. Is uw document verlopen of verloopt deze binnenkort? Maak een afspraak bij de gemeente om deze te vernieuwen.

 

Wat gebeurt er als ik te laat ben?
Als er geen tijd meer is om uw reisdocument te verlengen, dan heeft u mogelijk een spoeddocument nodig. Dit kost een inwoner extra geld. Maar soms is het aanvragen van een spoeddocument zelfs niet meer mogelijk. En daarom is het goed om nu al te kijken of uw reisdocumenten nog in orde zijn.

...

DINSDAG 15|06

In deze zomermaanden kan het behoorlijk warm zijn. Veel mensen ervaren de hitte als een welkome periode van terras- en strandbezoek; voor anderen kan aanhoudende hitte juist een bedreiging zijn voor de gezondheid. Zeker voor ouderen, kinderen en chronisch zieke mensen. Weet wat u moet doen als het warm wordt.

 

Hoe voorkomt of vermindert u klachten door hitte?

  • Drink voldoende
    Zorg ervoor dat u voldoende drinkt, ook als u geen dorst heeft. U drinkt te weinig als u minder plast dan gebruikelijk of als de urine donker van kleur is. Bedenk dat u ook ongemerkt veel vocht verliest door ...

ZATERDAG 12|06

NEDERLAND - Op advies van het RIVM heeft de minister van VWS het Verenigd Koninkrijk, Bangladesh, Pakistan, Myanmar en Nepal aangewezen als zeer hoog risicogebied. Dit vanwege de zorgwekkende deltavariant van het coronavirus die daar rondgaat.

 

Naar aanleiding van dit besluit geldt vanaf dinsdag 15 juni 00.01 uur een quarantaineplicht voor reizigers die vanuit deze landen naar Nederland reizen. Zij moeten bij het reizen naar ons land beschikken over een juist en volledig ingevulde quarantaineverklaring. Reizigers die de quarantaineplicht niet naleven, kunnen een geldboete krijgen ...

Agenda

Headlines

Zomer- of wintertijd?
BUNSCHOTEN-SPAKENBURG 24Webvertising