Logo 112Bunschoten

Redactie 112 0 reactie(s) do 28 mei 2015, 14:06

Jongen mishandeld door inzittenden in auto

Laatst bijgewerkt: zondag 13:32 uur

BUNSCHOTEN – SPAKENBURG – De politie is op zoek naar getuigen die iets hebben gezien van de mishandeling van een 17-jarige Bunschoter in de nacht van vrijdag 15 op zaterdag 16 mei.

 

Het slachtoffer liep omstreeks 02.45 uur vanaf de Spuistraat naar huis, toen een groene auto voor hem stopte en achteruit reed. Drie mannen stapten uit en mishandelden het slachtoffer. Die liep daarbij snijwonden in zijn gezicht op waarvoor hij zich moest laten behandelen in het ziekenhuis.

 

De politie heeft de zaak in onderzoek. Heeft u iets gezien van deze mishandeling? Of heeft u informatie die kan leiden tot de oplossing van deze zaak? Neem dan contact op met de politie via 0900 – 8844. Anoniem bellen kan ook naar M., 0800 – 7000.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Bunschoten

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Bunschoten
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.