Logo 112Bunschoten

Redactie algemeen 0 reactie(s) wo 07 oktober 2015, 15:23

Sporthal De Kuil gereed gemaakt voor opvang vluchtelingen

Laatst bijgewerkt: zondag 13:35 uur

BUNSCHOTEN-SPAKENBURG – Woensdagmiddag 7 oktober is de gemeente Bunschoten begonnen met voorbereidingen te treffen om 150 vluchtelingen op te vangen in sporthal De Kuil aan de Torenvalk 47 in Bunschoten-Spakenburg.

De groep zal donderdag, 8 oktober aankomen in Bunschoten-Spakenburg. Gisteren kreeg de gemeente van het Centraal Orgaan opvang Asielzoekers (COA) het verzoek om de 150 vluchtelingen tijdelijk te huisvesten voor een kortdurende crisisopvang. De vluchtelingen zullen tot en met maandag 12 oktober in de sporthal verblijven.

Samen met de diverse hulporganisaties is de gemeente druk met het inrichten van de sporthal. Omwonenden zijn gisteren per brief geïnformeerd en zijn uitgenodigd voor een bijeenkomst in het gemeentehuis, vanavond om 20.00 uur.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Bunschoten

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Bunschoten
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.