Logo 112Bunschoten

Redactie 112 0 reactie(s) za 07 november 2015, 0:19

Fietser zwaargewond bij aanrijding op de Bikkersweg

Laatst bijgewerkt: zondag 13:36 uur

BUNSCHOTEN-SPAKENBURG – Op vrijdagmiddag 6 november 2015 heeft een automobilist een fietser aangereden met zwaar letsel voor de fietser tot gevolg.

Het ongeval deed zich rond 15.45 uur voor op de kruising van de Bikkersweg en de Rengersweg toen een fietser de Bikkersweg overstak. Dit is een voorrangsweg en de fietser, volgens de politie een man uit Nijkerk, heeft de automobilist geen voorrang verleend met een heftige aanrijding tot gevolg. De man is via de motorkap en de voorruit gelanceerd en op een middengeleider terechtgekomen. Twee ambulances zijn ter plaatse gekomen en de weg is enige tijd afgesloten geweest zodat hulpverleners veilig hun werk konden doen. Het slachtoffer was weliswaar aanspreekbaar maar was ernstig gewond. Nadat hij was gestabiliseerd is hij met een spoedrit (met blauw licht en sirene) per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. Over de aard van de verwondingen is geen mededeling gedaan.

De ruit van de auto liet duidelijk zien hoe hard de klap moet zijn geweest. Zelfs het dak van het voertuig was ingedeukt en op het plaatwerk waren diverse sporen van de fiets zichtbaar.

Als eerste was een team van de politie-videosurveillance ter plaatse in een onopvallende auto. Zij reden net weg vanaf het bureau Amersfoort toen de melding binnen kwam. Politieman Patrick, bij velen bekend van het programma Wegmisbruikers, verleende eerste hulp.

Marinus Kers©

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Bunschoten

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Bunschoten
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.