Redactie 112 0 reactie(s) wo 09 maart 2016, 15:40

Een dag na de grote brand aan de Keerkring

Laatst bijgewerkt: zondag 13:38 uur

AMERSFOORT – Woensdagmorgen 9 maart is de schade bij het voormalig schoolcomplex aan de Keerkring goed zichtbaar, gisteravond brak daar een grote brand uit.

De politie heeft twee zwervers uit het pand gehaald, zij vertelde tegen een verslaggever dat ze lekker lagen te slapen en dat ze niks hebben meegekregen van de brand. De twee zwervers hadden roetvlekken op hun gezicht, maar zijn niet ernstig gewond geraakt. Het tweetal is aangehouden door de politie, het pand waarin ze sliepen was namelijk verboden terrein.

De brandweer heeft diezelfde morgen nog metingen uitgevoerd waaruit is gebleken dat er geen asbest op de openbare weg terecht is gekomen. Omwonenden kunnen de deur al weer uit, de scholen zijn vanochtend al weer open gegaan en de kantoorpanden lopen al weer vol. De gemeente waarschuwt wel om ramen en deuren gesloten te houden in verband met de rook die er nog rond hangt.

Het nablussen van de brand zou nog enige tijd in beslag gaan nemen. Hierdoor is de wijk beperkt toegankelijk voor fietsers/automobilisten. Deze zullen op diverse plekken moeten omrijden.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Bunschoten

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Bunschoten
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.