Redactie 112 0 reactie(s) za 27 augustus 2016, 18:00

Camera in beeld

Laatst bijgewerkt: zondag 13:41 uur

RIDDERKERK – Veel ondernemers gebruiken camera’s voor het houden van toezicht en het beveiligen van hun panden en goederen. Ook steeds meer particulieren gaan hun eigendommen beveiligen met camera’s. De politie maakt in haar dagelijks werk veel gebruik van deze camerabeelden. Om te weten waar camera’s geïnstalleerd zijn en wat zij ‘zien’, maakt de politie gebruik van een databank, genaamd ‘Camera in Beeld’.

Het verzoek aan een ieder die een camera heeft deze aan te melden op onderstaande website. Als u u camera heeft aangemeld is – uitsluitend voor de politie – zichtbaar waar er camera’s in de wijk staan. In geval van bijvoorbeeld een beroving, woninginbraak of ander ernstig misdrijf kan de politie u vragen of u de beelden beschikbaar wilt stellen. Op deze manier kunnen we samen onze woonomgeving weer een stukje veiliger maken!

Voor meer informatie of als u uw camera gelijk wilt aanmelden klik HIER.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Bunschoten

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Bunschoten
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.