Redactie 112 0 reactie(s) zo 01 januari 2017, 17:01

Woning aan De Tjalk vernield door vuurwerk

Laatst bijgewerkt: zondag 13:43 uur

BAARN – Op zaterdag 31 december werd een woning aan De Tjalk vernield, nadat er vuurwerk op het dak terecht was gekomen. De politie zoekt getuigen.

Rond 19.15 uur kwam een melding van een vernieling aan een huis door vuurwerk. Agenten gingen erheen en zagen dat er een gat in het dak van de bijkeuken zat. Op de vloer lagen stukken vuurwerk. De 89-jarige bewoonster was enorm geschrokken, maar is ongedeerd.

Uit buurtonderzoek is gebleken dat een groepje jongens over de Bestevaer liep ten tijde van het incident. Deze jongens kunnen mogelijk betrokken zijn.

Getuigen gezocht
De politie vraagt mensen die iets hebben gezien of meer weten over de verdachten contact op te nemen via 0900-8844. Mocht u zich anoniem willen melden dan kan dat via 0800-7000 of www.melmisdaadanoniem.nl.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Bunschoten

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Bunschoten
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.