Redactie 112 0 reactie(s) ma 12 maart 2018, 16:14

Gaslekkage bij woning aan de Amersfoortseweg na diefstal gasleiding

Laatst bijgewerkt: zondag 13:51 uur

BUNSCHOTEN – De brandweer van Amersfoort is maandag 12 maart uitgerukt voor een melding van een gaslucht aan de Amersfoortseweg – N199 in Bunschoten. Ter plaatse werd een sterke gaslucht geroken.

De brandweer was lang bezig om het lek te zoeken. Samen met Stedin zijn ze er achter gekomen dat het lek waarschijnlijk is ontstaan door diefstal.

‘In het huis bleek alles tot de gasmeter te zijn weggehaald. Hierdoor liep het gas weg. Mogelijk zijn de gasleidingen gestolen.’, vertelt de woordvoerder van de VRU. De politiewoordvoeder wil er vandaag niet op reageren. Stedin is bijna de hele middag bezig geweest om het lek te dichten. De woning was waarschijnlijk onbewoond. Het is niet duidelijk wanneer de leidingen zijn weggehaald.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Bunschoten

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Bunschoten
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.