Redactie 112 0 reactie(s) di 08 mei 2018, 18:04

Aanhoudingen voor branden langs snelweg A1

Laatste update: 1 jaar geleden

HOLTEN / HOOGLAND – De politie hield op dinsdag 8 mei twee verdachten aan voor brandstichting bij een horecagelegenheid in Holten en een tankstation in Hoogland.

Een 20-jarige man uit Heiloo wordt verdacht van betrokkenheid bij beide branden die langs de snelweg werden gesticht. Een 14-jarige jongen uit Limmen alleen van betrokkenheid bij de brand in Hoogland. De politie kwam de verdachten op het spoor met hulp van camerabeelden van zowel de horecagelegenheid als het tankstation. Door combinatie van gegevens en herkenning op de beelden wist de politie de identiteit van beide verdachten te achterhalen.

Brandstichtingen langs de A1
Op vrijdagavond 13 april ontstond er rond 23:10 uur brand in het mannentoilet van een horecagelegenheid aan de A1 in Holten. Eén van de kunststof urinoirs was in brand gestoken. Vlak na middernacht, rond 00.15 uur, ontstond er brand in een prullenbak in een toilet bij een tankstation aan de A1 in Hoogland. Ook hier werd brand gesticht. Van beide brandstichtingen waren beelden die de politie onderzocht, waarna de verdachten opgespoord konden worden.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Bunschoten

Volg ons

Volg ons