Logo 112Bunschoten

Redactie 112 0 reactie(s) wo 16 mei 2018, 1:45

Auto aan de Botter in Bunschoten volledig uitgebrand

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 13:52 uur

BUNSCHOTEN – In de nacht van dinsdag op woensdag 16 mei rond 00:20 uur kreeg de brandweer van Bunschoten een melding van een voertuigbrand op de Botter. Bij aankomst bleek het om een uitslaande autobrand te gaan.

De brandweer heeft alles gedaan om verdere uitbereiding te voorkomen maar helaas ging naast de auto ook een scooter in vlammen op.

De carport heeft door de brand veel schade opgelopen. Buurtbewoners waren wakker geworden van knallen tijdens de brand. De oorzaak van de brand is niet bekend.

112 Bunschoten

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Bunschoten lees je in onze categorie 112 Nieuws Bunschoten. Alle 112 alarmeringen uit Bunschoten kan je live volgen via 112 meldingen Bunschoten.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Bunschoten

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Bunschoten
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.