Redactie 112 0 reactie(s) do 23 augustus 2018, 17:29

Getuigen gezocht van vechtpartij op de Hoekstraat in Bunschoten

Laatste update: 1 jaar geleden

BUNSCHOTEN – In de nacht van zaterdag 11 op zondag 12 augustus heeft een vechtpartij plaatsgevonden op straat. De politie zoekt getuigen.

Rond 1.00 uur ontstond de vechtpartij op de Hoekstraat. Agenten werden gealarmeerd en gingen erheen. Ter plaatse bleek dat er op dat moment niet meer werd gevochten. De agenten spraken met enkele betrokkenen en op een later tijdstip werd ook aangifte gedaan van mishandeling. Omdat het voor de politie niet helemaal duidelijk is wat zich die nacht heeft afgespeeld, zoeken ze getuigen.

Iets gezien?
Bent u getuige geweest van een vechtpartij / mishandeling aan de Hoekstraat in de nacht van zaterdag 11 op zondag 12 augustus en kunt u de politie meer vertellen, dan vragen zij u contact op te nemen via 0900-8844. Anoniem melden kan ook via 0800-7000 of www.meldmisdaadanoniem.nl. Ook als u over beeldmateriaal beschikt, waar de vermeende vechtpartij op te zien is, vragen zij u deze met te delen. Neem dan ook contact op via bovenstaande telefoonnummers.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Bunschoten

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Bunschoten
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Liever geen cookies voor gepersonaliseerde advertenties? Ga naar onze Privacy pagina en pas je keuze aan.