Logo 112Bunschoten

Redactie 112 0 reactie(s) do 01 november 2018, 0:01

Grote brand in loods bij Bunschoten-Spakenburg

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 18:05 uur

BUNSCHOTEN-SPAKENBURG – Op woensdag 31 oktober 2018 brak omstreeks 23.00 uur een brand uit in een loods aan de Amersfoortsestraat (N199) in Bunschoten-Spakenburg. De brand heeft de loods verwoest.

Even daarvoor was een buurvrouw opgeschrokken door -naar zij dacht- harde vuurwerkknallen en de hond trok enorm tekeer. Toen zij buiten keek zag ze de brand. Hoewel de brandweer van Amersfoort en Bunschoten-Spakenburg zeer snel ter plaatse waren, bleek er geen redden aan voor wat betreft de loods. Omdat de wind vanuit de oostkant kwam was er gelukkig beperkt gevaar voor het woonhuis dat er vlakbij staat. Er zijn -voor zover bekend- geen personen of dieren in gevaar geweest. De loods zou volgens Politie en omwonenden als opslag van materieel dienst hebben gedaan. Van de loods is niets overgebleven.

De Amersfoortsestraat is geheel afgesloten geweest voor verkeer, temeer omdat er mogelijk asbest bij de brand is vrijgekomen. Dit heeft volgens de woordvoerder geen gevaar opgeleverd omdat het richting onbewoond gebied is verwaaid. De oorzaak van de brand is (nog) niet bekend.

Marinus Kers©

112 Bunschoten-Spakenburg

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Bunschoten-Spakenburg lees je in onze categorie 112 Nieuws Bunschoten-Spakenburg. Alle 112 alarmeringen uit Bunschoten-Spakenburg kan je live volgen via 112 meldingen Bunschoten-Spakenburg.

Video

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Bunschoten

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Bunschoten
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.