Logo 112Bunschoten

Redactie 112 0 reactie(s) do 01 november 2018, 1:31

Blikschade na botsing bij horror McDonald’s in Amersfoort

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 13:54 uur

AMERSFOORT – Een automobilist is woensdagavond 31 oktober flink geschrokken van een griezel bij de horror McDonald’s in Amersfoort. Van schrik reed ze achter uit tegen een andere auto op. Er is alleen blikschade.

Woensdagavond was het flink griezelen bij de McDonald’s in Amersfoort. Het restaurant en de McDrive veranderd voor een dag in een horror zaak. Veel van het personeel is verkleed. In andere plaatsen heeft de griezelavond bij de McDonald’s voor veel verkeersoverlast gezorgd door de extreme drukte. In Amersfoort zijn er nog geen verkeersproblemen op dit moment. De griezelavond in Amersfoort begon om 21:30 uur.

112 Amersfoort

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Amersfoort lees je in onze categorie 112 Nieuws Amersfoort. Alle 112 alarmeringen uit Amersfoort kan je live volgen via 112 meldingen Amersfoort.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Bunschoten

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Bunschoten
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.