Redactie 112 0 reactie(s) zo 11 november 2018, 18:02

Zes mannen door politie met getrokken wapens uit busje gehaald in Amersfoort

Laatst bijgewerkt: zondag 13:54 uur

AMERSFOORT – De politie heeft zondagmiddag 11 november zes mannen aangehouden in Amersfoort. De verdachten werden door politie met getrokken wapens uit een busje gepraat die stil stond op een parkeerplaats bij een volkstuinen complex aan de Heiligenbergerweg.

Het busje is door de politie in beslag genomen en afgevoerd door een bergingsbedrijf. Waarom de mannen werden aangehouden is nog niet duidelijk. Volgens omstanders zou het kenteken van de bus gesignaleerd staan maar dit wordt op het moment niet bevestigd door de politie. Een woordvoerder van de politie is ook nog niet op de hoogte van de actie. Een politie helikopter vloog een korte tijd rondjes boven Amersfoort, deze zou assistentie hebben verleend bij de actie.

Update
De politie meldt dat de verdachten werden aangehouden op verdenking van bedreiging met een wapen. De politie doet verder onderzoek naar het voorval.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Bunschoten

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Bunschoten
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.